Spamprotector - Meer dan 99% effectief tegen spam en virussen.

Bescherm uzelf en / of uw klanten tegen ongewenste (spam, virus & phising) berichten!

Spamprotector - Meer dan 99% effectief tegen spam!
Spam is wereldwijd nog steeds een uitermate groot probleem voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Meer dan 90% van het wereldwijde emailverkeer bestaat uit spam. De verwachting is dat dit percentage alleen maar zal toenemen de komende jaren. Naast de impact van spam op de bestaande email infrastructuren en het verlies van productiviteit dat spam veroorzaakt, vormt spam ook grote ergenis voor de ontvanger.

Met Spamprotector maakt u in één klap een einde aan ongewesnte emails. Spamprotector is de best gewaardeerde en de allerbeste anti-spam & anti-virus oplossing die Dutchwebhosting te bieden heeft. Binnen een paar seconden is Spamprotector op uw account (of server) geinstalleerd. De innovatieve gerbuikersinterface is duidelijk en gebruiksvriendelijk en geheel in het Nederlands.

Met Spamprotector krijgt u de volledige controle over spam; hierdoor houdt u ongewenste email buiten en krijgt u alleen de emails die belangrijk zijn, zonder hierbij zorgen hoeven te maken over virussen en phishing emails. Phishing is een serieuze vorm van internetfraude, waarbij hackers proberen uw (bank)gegevens te ontfustelen. Iedereen die tot dusver Spamprotector heeft gebruikt is 100% tevreden en wenst nooit meer iets anders te gebruiken.
 Spamprotector voor 1 domeinnaam
Vanaf €0,54 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 10 domeinnamen
Vanaf €5,20 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 25 domeinnamen
Vanaf €12,50 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 50 domeinnamen
Vanaf €22,50 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 100 domeinnamen
Vanaf €40,00 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 150 domeinnamen
Vanaf €52,50 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 250 domeinnamen
Vanaf €75,00 EUR p.mnd.
 Spamprotector voor 500 domeinnamen
Vanaf €137,50 EUR p.mnd.