ASP.NET-instellingen (Windows)

ASP.NET-instellingen voor een site configureren:

  1. Ga naar Websites & domeinen en zoek de domeinnaam van uw website.
  2. Klik op ASP.NET-instellingen. Als u niet beschikt over een knop ASP.NET-instellingen, controleer dan of ASP.NET is ingeschakeld onder Websites & domeinen > Hostinginstellingen. Als u ASP.NET niet kunt inschakelen, neem dan contact op met uw provider.


    ASP_Net

  3. Stel de strings in waarmee de verbinding met de databases wordt bepaald voor ASP.NET-toepassingen die databases gebruiken. Deze optie is alleen beschikbaar voor ASP.NET 2.0.x.

    Als u de pagina met instellingen voor ASP.NET voor de eerste keer opent worden er verbindingsparameters met algemene constructies getoond als voorbeeld. U kunt deze verwijderen en uw eigen strings opgeven.

  4. Aangepaste foutmeldingen instellen die zullen worden gebruikt door ASP.NET-toepassingen in het veld Instellingen aangepaste foutmelding:
  5. Compilatie-instellingen configureren in het veld Complicatie en foutopsporing:
  6. Geef de karakterset voor ASP.NET-toepassingen op in de sectie Globaliseringsinstellingen:
  7. Stel het vertrouwensniveau in voor beveiliging op basis van codetoegangsrechten voor ASP.NET-toepassingen in het veld Beveiliging op basis van codetoegangsrechten.

    Het CAS-vertrouwensniveau is een beveiligde zone voor de uitvoering van toepassingen, waarbij wordt bepaald tot welke middelen van de server de toepassingen toegang hebben.

    Belangrijk: Als een assembly een vertrouwensniveau toegewezen krijgt dat te laag is, dan zal deze niet correct functioneren. Voor meer informatie over de verschillende niveaus van rechten, zie http://msdn.microsoft.com/en-us/library/vstudio/tkscy493(v=vs.100).aspx.

  8. U kunt het gebruik van de aanvullende scripts inschakelen in het veld Instellingen programmabibliotheek. Het opgeven van de instellingen voor de programmabibliotheek is noodzakelijk als u op uw website validering toepast. Deze optie is alleen beschikbaar voor ASP.NET 1.1.x.
  9. Geef de parameters van de gebruikerssessies op in het veld Sessie-instellingen:
  10. Klik op OK om alle wijzigingen toe te passen.