Websites verwijderen

Wanneer u een site verwijdert via de Presence Builder-editor, dan worden alleen het huidige siteontwerp dat in de editor is geopend verwijderd en de opgeslagen kopie├źn (snapshots) van de site.

De site die binnen uw hostingaccount is gepubliceerd wordt niet verwijderd. Dit kan door uw hostingprovider echter anders worden ingesteld.

De huidige kopie van de site uit de editor verwijderen:

Selecteer in het hoofdmenu van de Presence Builder-editor Meer > Site verwijderen.