Presence Builder

Presence Builder is een geweldig hulpprogramma waarmee gebruikers zonder kennis van HTML-codes of grafisch ontwerp professioneel uitziende websites kunnen bouwen. Dit hulpprogramma biedt een eenvoudige visuele editor en een grote keuze aan sjablonen voor verschillende soorten websites. U hoeft alleen een geschikt pagina-ontwerp te selecteren en een sjabloon voor de inhoud van de site. Met de editor kunt u webpagina's aanmaken, verschillende soorten informatie toevoegen (tekst, afbeeldingen, video, scripts) en de instellingen van de website aanpassen, zoals de naam van de site, trefwoorden, pictogrammen, enzovoorts.

U kunt websites met Presence Builder bouwen en bewerken als uw hostingabonnement u deze optie biedt. Is dat niet het geval, of hebt u al het maximaal aantal toegestane sites gepubliceerd, dan kunt u nog steeds een website aanmaken met Presence Builder en deze bewerken. Voordat u deze kunt publiceren moet u echter een upgrade van uw hostingpakket uitvoeren.

Als u websites wilt bouwen via Presence Builder, controleer dan of uw hostingabonnement u deze optie biedt. Zo niet, dan moet u een andere manier zoeken om uw website te bouwen of een upgrade van uw abonnement aanschaffen.

Een website bouwen met Presence Builder:

 1. Ga naar Websites & domeinen en zoek uw domeinnaam.
 2. Klik op de knop Site aanmaken onder Presence Builder.
 3. Select een onderwerp dat goed aansluit op uw website.
 4. Bewerk de website:
  1. Structuur: voeg meer pagina's toe en verwijder de vooraf ingestelde pagina's die u niet nodig hebt.
  2. Inhoud: wijzig de vooraf ingestelde informatie en voeg tekst, afbeeldingen, video's, scripts en andere elementen toe.
  3. Design: wijzig de indeling en het kleurschema.
 5. Publiceer de website.

Meer informatie over het bouwen van websites met Presence Builder vindt u in de sectie Websites bouwen met Presence Builder.