Dutchwebhosting

Plesk producten en diensten bij Dutchwebhosting

Plesk producten en Plesk diensten

Hieronder vindt u een compleet overzicht van alle Plesk producten en Plesk diensten die bij Dutchwebhosting zijn af te nemen. Bij iedere Plesk dienst of Plesk product vindt u een beknopte omschrijving van de desbetreffende Plesk diensten / producten.

Wilt u meer informatie over een bepaald Plesk product of Plesk dienst, dan klikt u op de knop met uitgebreidere informatie. Uiteraard kan u ook het gewenste Plesk product of Plesk dienst direct bestellen door op de bestelknop te klikken. U start hiermee direct de bestelprocedure en afhankelijk van datgene wat u besteld (Plesk server, Plesk Wordpress server of een Plesk webhosting pakket) kunt u deze ook direct naar eigen wens configureren.


 

Plesk webhosting / Plesk webhosting pakketten

Dutchwebhosting biedt verschillende Plesk webhosting pakketten aan. Deze webhosting pakketten zijn in verschillende grootte's beschikbaar, dus of u nu een kleine of grote website heeft er is voldoende keus aanwezig. En mocht u in de toekomst willen upgraden naar een groter Plesk webhosting pakket, dan is dit binnen enkele minuten gerealiseerd voor u!

Powered by Plesk

De verschillende Plesk webhosting pakketten:

Plesk Onyx webhosting pakket Mail/Web Only Mail & Present Regular Pakket Advanced Pakket Professional Pakket Ultimate Pakket Webshop Pakket
Schijfruimte 300 MB 500 MB 1000 MB 1500 MB 2000 MB 4000 MB 3000 MB
Dataverkeer p.mnd. 10 GB 15 GB 25 GB 40 GB 50 GB 70 GB 60 GB
Prijs per maand € 1.25 € 2.95 € 5.00 € 5.83 € 6.67 € 8.33 € 8.25
Direct bestellen

Alle Plesk webhosting pakketten voorzien van anti-spam en anti-virus filtering. Ook kunt u altijd gebruik maken van de Roundcube webmail. Ook zijn alle Plesk hostingpakketten (vanaf Regular en hoger) zijn voorzien van een gratis SSL certificaat, het gerenomeerde Wordpress Toolkit en hebben een onbeperkt aantal emailaccounts.

Deze pakketten zijn voorzien van de nieuwste PHP (7.x) en MySQL/MaraDB (10.x) versies. Tot slot; alle Plesk webhostingaccounts worden aangemaakt op onze zeer betrouwbare webservers met meerdere snellere processoren, SSD's in RAID en met meer dan voldoende geheugen (RAM). Daarnaast doet Dutchwebhosting niet aan "overselling", dat wil zeggen dat er altijd rekening gehouden wordt met het aantal actieve hostingaccounts op een server en de huidige c.q. actuele performance van een server.

Voor meer gedetailleerde informatie over deze Plesk webhosting pakketten klikt u op de bovenstaande knop. U krijgt dan alle mogelijke informatie en specificaties te zien van de verschillende Plesk hosting pakketten. Indien u reeds overtuigd bent, dan kunt u klikken op de bestelknoppen onder de verschillende Plesk hosting pakketten hierboven.


 

Plesk Wordpress Servers

Plesk Wordpress Servers

In directe samenwerking met Plesk biedt Dutchwebhosting sinds kort gespecialiseerde Wordpress servers aan op basis van Plesk. Deze "Plesk Wordpress Servers" zijn optimaal geconfigureerd door Plesk en Dutchwebhosting, zodat deze de allerbeste performance biedt voor uw Wordpress website(s).

Deze Plesk Wordpress Servers zijn voorzien van de allerlaatste technologiën zoals; PHP 7.x, MariaDB 10.x, HTTP/2, NGINX, Redis, Memcached, OpCache en DNSSEC. Dit alles, gecombineerd met de zeer gebruiksvriendelijke Plesk interface, maakt het de perfecte combinatie voor uw Wordpress website.

Powered by Plesk

Plesk Wordpress servers

Server Plesk Wordpress Server Standard Plesk Wordpress Server Advanced Plesk Wordpress Server Professional
Plesk licentie Web Admin Edition Web Pro Edition Web Host Edition
Geheugen (RAM) 2048 MB 4096 MB 8192 MB
Schijfruimte 20 GB 40 GB 100 GB
Dataverkeer 1500 GB p.mnd. 3000 GB p.mnd. 6000 GB p.mnd.
Configuratie PHP 7.x - MariaDB 10.x - HTTP/2 - NGINX - Redis - Memcached - OpCache - DNSSEC
Prijs € 21.50 € 15.05 per maand € 35.50 € 24.85 per maand € 56.50 € 39.55 per maand
Korting Bij betaling per jaar ontvangt u 10% korting op uw Plesk Wordpress Server.
Direct bestellen

Wanneer u reeds overtuigd bent, dan kunt u klikken op de bestelknoppen onder de verschillende Plesk hosting pakketten hierboven.

Voor meer gedetailleerde informatie en beschikbare Plesk licenties voor deze Plesk Wordpress Servers, dan klikt u op de onderstaande knop. U krijgt dan alle mogelijke informatie en specificaties te zien van de verschillende Plesk Wordpress Servers.


 

Plesk virtual servers (VPS)

Ook biedt Dutchwebhosting een grote keus aan in verschillende Virtual Private Servers met het gerenomeerde Plesk controle paneel.

Een Virtual Private Server (VPS) is veel meer dan alleen een shared server en is zeker niet minder dan een dedicated stand-alone server. In principe moet u het zien dat u van een dedicated server een gedeelte in gebruik neemt samen met andere gebruikers. Simpel gezegd komt het hierop neer dat een Virtual Private Server (VPS) eigenlijk niets anders is dan meerdere servers in één andere server. Iedere Virtuale Private Server (VPS) lijkt, gedraagt en handelt als een Dedicated Private Server, maar gebruikt dezelfde (shared) hardware.

Powered by Plesk

Vier verschillende Plesk Virtual Private Servers beschikbaar

VPS Basic
uitvoering
Server die is voorzien van een enkele Intel Xeon quad-core processor met
4-8 GB RAM en 2 (SAS) harde schijven in RAID1.
Basic VPS
VPS Plus
uitvoering
Server die is voorzien van meerdere Intel Xeon quad-core processoren met
8-32 GB RAM en 3 of meer (SAS) harde schijven in een RAID5.
Plus VPS
VPS Solid
uitvoering
Server die is voorzien van meerdere Intel Xeon hexa-core processoren met hyper-threading met 48-144 GB RAM en 3 of meer SSD's in een RAID5. Solid VPS
VPS Fast
uitvoering
Server die is voorzien van meerdere Intel Xeon hexa-core processors met hyper-threading met 48 tot 144 GB RAM en 4 of meer SSD's in een RAID10. Fast VPS

Wanneer u reeds overtuigd bent, dan kunt u klikken op de bestelknoppen achter de verschillende Plesk hosting pakketten hierboven.

Indien u meer informatie over Virtual Private Servers dan klikt u op de onderstaande knop. U krijgt dan meer gedetailleerde informatie te zien over de verschillende Virtual Private Servers. Ook krijgt u dan meer informatie over de Plesk interface.


 

Plesk dedicated servers (DPS)

Dell PowerEgde servers

Uiteraard biedt Dutchwebhosting ook volwaardige (dedicated) servers aan met het Plesk controle paneel. Het aanbod in deze Dedicated Private Servers (DPS) is zeer ruim en variërend van kleine duo-core servers met 4 GB RAM tot extreem krachtige dubelle hexa-core servers met 96 GB RAM. Dit alles geleverd met het zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke Plesk controle paneel.

Dutchwebhosting maakt voor zijn Dedicated Private Server (DPS) klanten uitsluitend gebruik van zogenaamde high-end A-klasse servers van merken zoals HP & Dell. In ons top segment wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de Dell PowerEdge servers, zoals; Dell PowerEdge R900, Dell PowerEdge R710, Dell PowerEdge 1950 en Dell PowerEdge 2950. Dutchwebhosting neemt geen genoegen met eigenbouw of zogenaamde "low-budget" instap servers. Onder "low-budget" servers vallen onder andere; SuperMicro, Chenbro, Lenovo, Tyan en dergelijke. Deze keuze is mede gebaseerd op meer dan 15 jaar betrouwbare en gevestigde ervaring in de hostingwereld! Betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop bij de Dedicated Private Servers van Dutchwebhosting.

U kan de onderstaande knoppen gebruiken voor meer specifieke informatie over de Plesk dedicated servers (DPS) te krijgen of het huidige aanbod bekijken inzake beschikbare Dedicated Private Servers (inclusief actuele aanbiedingen)


 

Plesk reseller pakketten

Ook heeft Dutchwebhosting zogenaamde Plesk reseller pakketten. Dit zijn specifieke Plesk pakketten voor personen en/of bedrijven die meerdere websites willen hosten, maar geen technische (server) kennis hebben om een Plesk virtual / dedicated server aan te schaffen c.q. te beheren. Er zijn diverse verschillende Plesk reseller pakketten beschikbaar en kan, indien gewenst, binnen enkele minuten geupgrade worden naar een groter Plesk reseller pakket.

Zoals gezegd biedt Dutchwebhosting diverse complete en uitstekend geprijste Plesk reseller pakketten aan. Bij Dutchwebhosting kunt u zelf uw Plesk reseller pakket samenstellen en afstemmen op hetgéén dat u daadwerkelijk nodig heeft. Tevens zijn alle Plesk reseller pakketten van Dutchwebhosting ruimschoots voorzien van schijfruimte en datatraffic. Hierdoor sluit alles perfect aan op uw hosting business en de hoeveelheid accounts die u gaat hosten of overzetten naar deze hostingvorm.

Indien u geen technische kennis heeft van servers en/of het beheer hiervan, dan is een Plesk reseller pakket een meer dan uitstekend alternatief. U kan alsnog de gewenste websites van uwzelf of van uw klanten hosten tegen een minimale prijs. Het serveronderhoud neemt Dutchwebhosting dan van u over.

U kan de onderstaande knoppen gebruiken voor meer specifieke informatie over de Plesk dedicated servers (DPS) te krijgen of het huidige aanbod bekijken inzake beschikbare Dedicated Private Servers (inclusief actuele aanbiedingen)


 

Algemene informatie Plesk Onyx

Plesk Onyx

Met Plesk Onyx plaatsen we de webontwikkelaars in de schijnwerpers. Natuurlijk zijn we ook de traditionele hosters niet vergeten, die blij zullen zijn met onze Plesk Updates Manager, nieuwe PHP-gerelateerde functionaliteit, verbeterd SSL-beheer en vele andere functies. Hieronder een opsomming van de nieuwe mogelijkheden binnen Plesk Onyx.

 

 • Responsive user interface
  • Plesk Onyx is nu volledig geoptimaliseerd voor verschillende apparaten (tablet, mobiele telefoon en dergelijke) door het nieuwe 'responsive' user interface'. Dat wil zeggen dat het scherm zich automatisch aanpast naar die van uw apparaat.

   

 • Wordpress Toolkit 2.0
  • Om u en uw klanten de mogelijkheid te bieden om WordPress-websites te maken, bij te werken, te beveiligen en te beheren met slechts een paar klikken, presenteert Plesk de nieuwe en verbeterde WordPress Toolkit 2.0-extensie.
  • In WordPress Toolkit 2.0 hebben we een aantal nieuwe functies toegevoegd die erop zijn gericht om web professionals te helpen om het werken met enscenering van websites en het synchroniseren van wijzigingen tussen verschillende WordPress-websites een koud kunstje te maken. Dit is wat je kunt doen:
  • Maak binnen enkele seconden een perfecte kopie van uw WordPress-website.
  • Kopieer wijzigingen die zijn aangebracht in de bestanden en de database van de ene WordPress-website naar de andere.
  • Implementeer moeiteloos WordPress-websites die elders in Plesk worden gehost en beheer ze met behulp van WordPress Toolkit.
  • Verkrijg verfijnde controle door WP-CLI-opdrachten direct vanuit de opdrachtregelinterface uit te voeren.
  • Ga naar de bodem van elk probleem. Met flexibele opties kunt u afzonderlijke aspecten van WordPress-foutopsporing inschakelen.
  • Als uw WordPress-website nog niet klaar is voor de prime time, maakt u deze onzichtbaar voor zoekmachines door indexering uit te schakelen.
  • Blijf up-to-date door WordPress Toolkit te configureren om automatisch alle WordPress updates, alleen beveiligingsupdates of helemaal geen updates te installeren.

   

 • Extensie catalogus
  • Voeg nieuwe functies en functies toe aan Plesk en pas het naar wens aan met een brede selectie gratis en betaalde extensies. In Plesk Onyx 17.5 hebben we de interface van de uitbreidingencatalogus in Plesk gereviseerd om het installeren, bijwerken en beheren van extensies gemakkelijk en leuk te maken!
  • Als we naar de toekomst kijken, zullen meer en meer Plesk-functies worden vrijgegeven als uitbreidingen om ze sneller in handen te krijgen. Bekijk de nieuwe Extensiecatalogus en let op de nieuwe functies:
  • Blader door extensies in stijl met een opnieuw ontworpen interface van de uitbreidingencatalogus.
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief, het helpt om dingen sneller gedaan te krijgen.
  • Gebruik categorieën om beschikbare extensies te filteren en de extensies te vinden die u nodig hebt.
  • Bekijk nieuwe en aanbevolen extensies om te ontdekken wat momenteel populair is bij andere Plesk-gebruikers.
  • Vraag de ontwikkeling van een extensie aan als u er geen kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.
  • Beoordeel je favoriete extensies zodat iedereen weet dat ze cool zijn!

   

 • DKIM / DMARC
  • Bescherm uzelf en uw klanten tegen ongewenste e-mail met moderne e-mailvalidatietools. Helaas is de overgrote meerderheid van e-mails die via internet worden verzonden, spam.
  • Een deel ervan is alleen maar vervelend, maar veel bulkmail is eigenlijk kwaadaardig, gebruikt door oplichters en phishers om mensen te bedriegen. Om u te helpen uw klanten veilig te houden, neemt Plesk Onyx deel aan het gevecht met ondersteuning voor DKIM, SPF, DMARC en SRS.
  • DKIM en SPF zijn moderne e-mailvalidatiemethoden die zijn ontworpen om spoofing van e-mail te detecteren en te voorkomen dat spammers kunnen doen alsof hun e-mail wordt verzonden vanuit een specifiek vertrouwd domein, terwijl dit in feite niet het geval is.
  • DMARC is een e-mailvalidatieschema dat bovenop SPF en DKIM is gebouwd. Hiermee kunnen webmasters aangeven welke validatiemethode (s) moeten worden gebruikt bij het controleren van e-mails die naar verluidt vanuit hun domein zijn verzonden, en wat te doen met mail die mislukt validatie.
  • SRS is een schema voor het herschrijven van het envelopafzenderadres van een e-mailbericht terwijl het wordt doorgestuurd, zodat bounced-mail kan worden afgeleverd bij de afzender, ongeacht hun SPF-beleid

   

 • Let's Encrypt
  • Maak van de kracht van HTTPS uw concurrentievoordeel. Hier bij Plesk staat beveiliging voorop, en daarom juichen we het Let's Encrypt-initiatief toe, waarmee iedereen gratis SSL / TLS-certificaten kan ontvangen. Als u uw websites nog niet hebt overgeschakeld naar HTTPS, hebt u geen excuus!
  • Om ons deel te doen, hebben we een Plesk-extensie gemaakt die het beveiligen van uw websites met Let's Encrypt-certificaten een eenvoudig proces maakt en zorgt voor vernieuwing van het certificaat. Zowel u als uw klanten kunnen certificaten met een klik uitgeven, terwijl Plesk voor alle geestdrift zorgt.
  • Gelijktijdig met de release van Plesk Onyx 17.5 hebben we een lang gevraagde functie toegevoegd: de mogelijkheid om domeinaliassen te beveiligen. We zijn van plan om in de nabije toekomst de mogelijkheid toe te voegen om webmail te beveiligen.

   

 • System Updates
  • Plesk Onyx biedt serverbeheerders een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel om hun servers up-to-date te houden. U kunt alle aanwezige systeempakketten op de server handmatig of automatisch bijwerken zonder de console te hoeven openen. De tool maakt gebruik van OS-pakketbeheerders (yum en apt) om updates uit te voeren, waardoor de procedure voor het bijwerken even robuust is als wanneer deze zou worden uitgevoerd met behulp van native OS-hulpprogramma's.
  • De tool biedt extra flexibiliteit als u bepaalde pakketten niet wilt bijwerken. Het is mogelijk om te voorkomen dat pakketten worden bijgewerkt door ze via twee klikken in de gebruikersinterface te vergrendelen.
  • Plesk verzendt een verscheidenheid aan componenten die zijn aangepast of gebouwd door het Plesk-team zelf (bijvoorbeeld PHP-versiepakketten). U kunt deze tool ook gebruiken om deze pakketten op elk gewenst moment te controleren en bij te werken zonder op Plesk-updates te wachten.

   

 • Bijgewerkte logboekbrowser
  • De Log Browser-tool die is toegevoegd in Plesk 12.5 is bijgewerkt in Plesk Onyx. Het is nu mogelijk voor alle hostinggebruikers om een willekeurig logbestand op hun virtuele host in de Log Browser te openen voor eenvoudiger monitoring. Gebruikers kunnen elk geopend logbestand opslaan in de lijst met logboeken voor toegang in de toekomst. Als het logboek niet meer nodig is, kan het uit de lijst worden verwijderd.
  • Merk op dat alleen logbestanden in platte tekst kunnen worden geopend door Log Browser, binaire logbestanden worden niet ondersteund. Deze functionaliteit is vooral handig voor diegenen die verschillende frameworks zoals Yii, Symfony, enzovoort installeren en gebruiken.
  • Een andere verbetering van de tool Log Browser is het benadrukken van verschillende bestanden die in logboeken worden genoemd. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er een fout in een bepaald bestand is. De gemarkeerde bestanden kunnen in de ingesloten editor worden geopend door erop te klikken, waardoor websites sneller worden opgespoord.

   

 • Geoptimaliseerde veiligheid
  • Fail2Ban: beschermt de server tegen aanvallen van buitenaf ('Intrusion Detection'- en 'IP Banning'-syteem)
  • Security Policy: beveiligings instellingen forceren gebruikers om sterke wachtwoorden te gebruiken

   

 • Anti-spam outbound (uitgaand)
  • Bescherm uzelf en uw klanten door integratie van een blacklist voor email.
  • Ondersteuning voor Dovecot mailserver voor server gebasseerde filtering.
  • Activeer en deactiveer email diensten voor individuele domeinnamen
  • Door het instellen van zogenaamde rate-limits beschermd u uwzelf tegen spamberichten.

 

De bovenstaande voordelen zijn slechts een selectie van de nieuwe features van Plesk Onyx. Plesk Onyx wordt continu verder ontwikkeld en weekelijks worden er talloze nieuwe onderdelen toegevoegd en / of aangepast. Hierdoor is Plesk Onyx dan ook echt future-proof!

 

Demo Plesk Onyx controle paneel

Probeer Plesk Onyx uit d.m.v. de onderstaande demo.
Link: Plesk
Plesk controle paneel demo
Username: admin
Password: panel
De bovenstaande demo is een volwaardige versie van Plesk Onyx. Dat wil zeggen dat bijna alle opties uitgeprobeerd kunnen worden. Deze demo wordt niet bij ons gehost, maar rechtstreeks via Plesk zelf!

 

Over Plesk

Plesk is ontworpen om IT-specialisten te helpen web-, DNS-, e-mail- en andere diensten te beheren via een uitgebreide en gebruikersvriendelijke GUI (interface). Plesk is een hostingcontrolepaneel, een tussenpersoon tussen systeemdiensten en gebruikers. Wanneer een gebruiker bijvoorbeeld een website maakt via de Plesk GUI, propageert Plesk dit verzoek naar een webserver, ofwel Apache of IIS, en de laatste voegt een nieuwe virtuele host aan het systeem toe. Deze methode voor het beheren van alle systeemservices vanaf een enkele webinterface verlaagt de onderhoudskosten en geeft beheerders meer flexibiliteit en controle.