Aangepaste knoppen aanmaken

Om vanuit Plesk snel toegang te bieden tot bepaalde diensten op internet kunt u aangepaste knoppen aanmaken die worden weergegeven op Websites & domeinen. U kunt deze functie bijvoorbeeld gebruiken om een link op te geven naar de website van uw bedrijf, naar een helpdesk of naar een aangepaste webtoepassing. Een klik op een aangepaste knop brengt de gebruiker naar het vooraf ingestelde adres. Aanvullende informatie, zoals de naam van de gebruiker, haar abonnementskenmerk of haar gebruikersnaam en het wachtwoord van haar FTP-account kan ook worden meegestuurd. Aangepaste knoppen kunnen worden gebruikt voor uw persoonlijke gebruik, maar ze kunnen ook worden gedeeld met alle andere gebruikers die binnen uw abonnementen zijn aangemaakt.

U kunt een aangepaste knop toevoegen vanaf Account. Klik op Aanvullende diensten > Link naar dienst toevoegen.

Add_Link_to_service

Stel uw aangepaste knop in met de volgende parameters:

URL in Plesk openen. Selecteer dit selectievakje als u wilt dat de URL van bestemming wordt geopend in het huidige actieve venster van de browser. Laat het selectievakje leeg als u wilt dat de URL van bestemming wordt geopend in een nieuw venster van de browser.

Om de eigenschappen van een aangepaste knop aan te passen gaat u naar Account en klikt u op Aanvullende diensten. Klik vervolgens op de naam van de knop die u wilt aanpassen. Als u een of meer aangepaste knoppen wilt verwijderen, selecteer dan de juiste selectievakjes en klik op Verwijderen.