Ondersteuning voor Node.js

Bekijk de videolessen

Om een Node.js-toepassing op uw website te installeren moet u de bestanden van de applicatie eerst naar de server uploaden. U kunt deze uploaden via FTP of met behulp van Bestandsbeheer.

Om de applicatie in te stellen gaat u naar Websites & domeinen en u klikt op Node.js. Op dit scherm vindt u een aantal instrumenten waarmee u uw Node.js-applicatie kunt beheren:

Klik op Ok als u klaar bent.

Als de hoofdmap van de applicatie het configuratiebestand package.json bevat, dan zijn er twee aanvullende opties beschikbaar:

Als de bestanden van uw applicatie de configuratiebestanden package.json, Gruntfile.js, gulpfile.js of webpack.config.js bevatten, dan zullen deze worden opgenomen in de lijst onder "Toegang tot configuratiebestanden" aan de rechterkant. Klik op de naam van een configuratiebestand om deze te openen en te bewerken.

Als u klaar bent met de configuratie van uw applicatie klikt u op Node.js inschakelen om deze te starten. De informatie over uw applicatie, inclusief de versie van Node.js en de applicatiemodus, zal worden weergegeven onder de domeinnaam, samen met de knop App opnieuw opstarten.

Als u op een later moment Node.js wilt uitschakelen, ga dan naar Websites & domeinen, klik op Node.js en vervolgens op Node.js uitschakelen. Het uitschakelen van Node.js heeft geen invloed op uw instellingen en u kunt uw applicatie op elk moment weer activeren.