Stunt aanbiedingen en speciale aanbiedingen

Dutchwebhosting heeft vaak diverse aanbiedingen omtrent dedicated private servers. Stunt aanbiedingen zijn volwaardige en betrouwbare servers die tijdelijk verkrijgbaar zijn met flinke korting. Ook heeft Dutchwebhosting speciale aanbiedingen. Dit zijn vaak zeer speciale servers, met een unieke configuratie, die eveneens (tijdelijk) met korting verkrijgbaar zijn. Hieronder vindt u momenteel wat Dutchwebhosting in de aanbieding heeft en wellicht dat dit uw interesse kan wekken voor een eigen (dedicated) private server. Alle aanbiedingen op de Dutchwebhosting aanbiedingen pagina zijn tijdelijk en uiteraard zolang de voorraad strekt!


Dutchwebhosting bestaat 20 jaar! Daarom veel verschillende feestelijke aanbiedingen.

Omdat Dutchwebhosting dit jaar haar 20-jarige bestaan viert, heeft Dutchwebhosting diverse verschillende aanbiedingen. Dutchwebhosting zal periodiek nieuwe aanbiedingen op de website plaatsen. Dus hou deze pagina regelmatig in de gaten!


Bij iedere domeinnaamregistratie krijgt u vanaf nu gratis controle over uw DNS-records! U kan dus diverse DNS records (MX, TXT, CNAME en dergelijke) aanpassen. Dus als u een nieuwe domeinnaam besteld, krijgt u inloggegevens om diverse records aan te passen binnen een controle paneel. Dit geldt niet voor klanten met een eigen (name)servers en/of reseller pakketten.


Het hele jaar zijn alle Plesk webhosting pakketten in de aanbieding. Op alle Plesk webhosting pakketten zit 50% of meer korting. Daarnaast zijn ook alle Plesk webhosting pakketten qua groottes aangepast, hierdoor bieden alle Plesk webhosting pakketten meer ruimte dan voorheen. Deze wijziging heeft ook betrekking op bestaande klanten. Zo heeft iedereen voordeel!


Ook zijn de speciale hosting pakketten (SVS) voor stichtingen, verenigingen en scholen in de aanbieding. Ook hier zijn de kortingen hier hoger dan 50%. Daarnaast zijn ook de SVS hosting pakketten aangepast naar nieuwe groottes. Op deze manier kunnen bestaande klanten ook mee profiteren van het 20-jarig bestaan van Dutchwebhosting.


De installatie kosten voor het installeren van (professionele) SSL certificaten zijn tevens drastisch verlaagd naar slechts 5.00 Euro! Voor dat bedrag hoeft u het absoluut niet meer te laten om uw website, formulieren of webshop te beveiligen!


Ook zijn onze professionele SSL certificaten in combinatie met een webhostingpakket sterk verlaagd. Een professioneel SSL certificaat inclusief zeer snelle installatie door ons team heeft nu voor slechts 15.00 Euro! All-inclusive; u hoeft zelf niks te doen.

Kortingsactie! Tijdelijk 30% korting op alle Plesk webhosting pakketten

Momenteel ontvangt u 30% korting op alle, door Dutchwebhosting aangeboden, Plesk webhosting pakketten. Dus op ieder Plesk webhosting pakket dat u nu besteld krijgt u éénmalig 30% korting. Gebruik hiervoor de code '9DZ2YWJTYT' tijdens uw bestelling. De korting wordt dan direct toegepast op uw bestelling. De 30% korting is geldig op alle Plesk webhostingpakketten (groot of klein).

Hoge betrouwbaarheid en kwaliteits servers

Memtest86+

Dutchwebhosting gelooft niet alleen in kwaliteit, maar beloofd ook kwaliteit. Zo wordt alle hardware die wordt aangeschaft ten eerste individueel uitvoerig getest. Dat wil zeggen dat geheugen (RAM) meerdere uren wordt getest door middel van het programma Memtest86+. Reguliere harddisks / harde schijven alsook SAS schijven en solid state disks (SSD) worden langdurig getest in een recente versie van Parted Magic op mogelijke fouten.

Arctic MX-4

Wat ook fijn is om te weten is dat Dutchwebhosting altijd de koelpasta op heatsinks en CPU's vervangt, dus geen reeds gebruikte of standaard koelpasta maar gewoon superieure kwaliteit in de vorm van Arctic MX-4 met sublieme koelprestaties. Tot slot wordt voor iedere server oplevering verschillende stress testen uitgevoerd op de bestelde server en diens hardware combinatie. Dit alles ten behoeve van de betrouwbaarheid van de servers. Op deze manier kan Dutchwebhosting garant staan voor kwalitatieve en betrouwbare servers.

 


Op dit moment zijn er helaas géén actuele aanbiedingen. Wij zijn bezig met een aantal mooie en nieuwe aanbiedingen. Naar verwachting komen deze eind februari of begin maar online te staan! Hou deze pagina goed in de gaten.


Plesk dedicated email hosting pakketten BREAKING NEWS!! Nu bij Dutchwebhosting ook volwaardige dedicated email hosting pakketten (op een zeer geavanceerd RAID 50 cloudomgeving). Dit zijn zeer grote email pakketten (tot en met 75 GB aan netto ruimte) die puur en alleen bedoelt zijn voor het verwerken van email en email opslag. Uiteraard heeft u daarnaast wel volledige toegang tot het DNS beheer van uw domeinnaam. Kijk snel voor meer informatie hier!

 

Dedicated Private Server aanbieding(en) - DPS specials

Hieronder vindt u de stunt aanbieding(en) en overige aanbiedingen die momenteel actief zijn bij Dutchwebhosting. Bij stunt, specials en overige aanbiedings servers heeft u altijd de vrije keus in controle paneel (DirectAdmin, Plesk of geen controle paneel). Bij stunt, specials en overige aanbiedings servers staat de configuratie vast (voorgeconfigureerd), dat wil zeggen dat er aan de server zelf niks aangepast kan worden m.b.t. processor, geheugen en/of opslag. Hierdoor kunnen deze servers, normaliter, zeer snel opgeleverd worden.

Zoals bij alle servers van Dutchwebhosting hebben deze servers meer dan voldoende ruimte en rekenkracht voor het hosten van uw websites (of de websites van uw klanten), applicaties, databases en dergelijke. Kortom, uitstekende en hoogwaardige dedicated private servers voor hostingproviders, resellers, reclamebureaus (met eigen klanten) en vele andere projecten. Dit alles tegen een stunt prijs.

 

Gratis één of twee 300GB SAS HDD

Bij non-RAID en RAID1 servers kan u tijdelijk (zolang de voorraad strekt) kiezen voor gratis snelle en betrouwbare 300 GB SAS HDD of 2x 300 GB SAS HDD (RAID1). SAS hardeschijven zijn veel betrouwbaarder als gewone harde schijven.

Hou er wel rekening mee dat RAID-configuraties géén back-up oplossing is! Daarom adviseren wij altijd om te kiezen voor een goede (externe) back-up oplossing, zoals ons eigen Backupmaster! En nogmaals; deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

 

Op dit moment zijn er geen actuele / nieuwe aanbiedingen bij Dutchwebhosting inzake servers. Wij zijn momenteel aan inventariseren wat er allemaal beschikbaar is en vervolgens zal op basis hiervan nieuwe aanbiedingen geplaatst worden op de website van Dutchwebhosting.

DWHS ACTUELE KORTINGACTIES

Aangezien alle reseller pakketten zijn vernieuwd (meer informatie hier), zowel Plesk alsook DirectAdmin, krijgt u met de kostingscode "2021DWHSRP" maar liefst 50% korting op het 1e jaar. Hiermee kan dit een besparing opleveren van enkele honderden Euro's! De korting kan alleen toegepast worden wanneer er gekozen wordt voor betaling per jaar. Voor meer informatie kijk hier.

Ook de VPS configuraties zijn aangepast (meer informatie hier), zo kan men zelf het aantal CPU cores, geheugen en meer zelf kiezen. Om dit te vieren krijgt u op alle VPS-en vanaf nu een éénmalige korting van 20%. Gebruik hiervoor de kortingscode "2021DVPS". De korting kan oplopen tot enkele honderden Euro's. De korting kan alleen gebruikt worden bij betaling per jaar.

Daarnaast zijn er twee Plesk webhosting pakketten aangepast. Zo biedt het Ultimate pakket nu maar liefst 10 GB (10.000 MB) ruimte! En het Webshop pakket is eveneens aangepast, deze biedt nu 6 GB (6.000 MB) ruimte en veel meer datatraffic (= website verkeer). Dat is bijna een 100% verdubbeling. Ook bestaande klanten kunnen hier voordeel mee doen; maak een support ticket aan op Helpburo. Hou er wel rekening mee dat u naar een andere server geplaatst kan worden i.v.m. de beschikbare ruimte.

Ook Backupmaster is vernieuwd; deze is nu onderverdeeld in drie (3) verschillende pakketten. Dus voor iedere server (VPS/DPS) is er nu een bijpassende Backupmaster oplossing beschikbaar (met 7 / 14 / 28 dagen retentie). Voor meer informatie kunt u hier kijken.


Let op dat u de kortingscodes handmatig toepast! Kortingen kunnen achteraf niet toegekend worden en zijn ook niet voor reeds eerdere geplaatste bestellingen. De kortingscodes zijn actief zolang de voorraad strekt. Deze (éénmalige) kortingen kunnen alleen toegepast worden wanneer men kiest voor betaling per jaar. Wanneer u kiest voor betaling per kwartaal, dan is de korting niet beschikbaar en vervalt deze.


DWHS SERVER AANBIEDING #1

Deze mooie server aanbieding wordt standaard opgeleverd met 300GB SAS 10K HDD. Andere opslag mogelijkheden zijn naar eigen wens te configureren voor deze server.
Merk: Dell PowerEdge Enterprise Server Dutchwebhosting server aanbieding
Processor(s): 1x Intel Xeon quad-core 2.20 Ghz.
Geheugen: 12 GB RAM
Opslag: Gratis 300GB SAS 10K HDD
(andere configuraties tegen meerprijs)
Controle paneel: DirectAdmin / Plesk controle paneel (of LAMP)
Configuratie: Deze server is plug-n-play, dus direct klaar voor gebruik na oplevering!
De snelste en modernste virtualisatie met de nieuwste MariaDB/PHP-versies.
Prijs: SLECHTS 12.50 EURO PER MAAND!!      [voor het 1e jaar]
De aanbiedingskorting wordt automatisch verwerkt op de laatste bestelpagina!
Bestellen: Goede instap Intel server met voldoende geheugen
Uitsluitend geldig voor nieuwe overeenkomsten! Niet voor omzetting bestaande server overeenkomsten! OP = OP
Server (stunt) aanbiedingen en/of server specials zijn uitsluitend voor nieuwe overeenkomsten, dus niet voor omzetting van/naar bestaande server overeenkomsten. Indien u toch wenst over te stappen, dan zullen er migratie en/of tech kosten in rekening worden gebracht. Mogelijk zal hier dan ook downtime aan gekoppeld zitten. Neem hiervoor contact op met de afdeling sales van Dutchwebhosting of schiet een support ticket in op Helpburo.

DWHS SERVER AANBIEDING #2

Deze mooie server aanbieding wordt standaard opgeleverd met 2x gratis 300GB SAS 10K HDD in RAID 1 configuratie. Andere opslag mogelijkheden zijn naar eigen wens te configureren.
Merk: Dell PowerEdge Enterprise Server Dutchwebhosting server aanbieding
Processor(s): 1x snelle Intel Xeon quad-core 2.80 Ghz.
Geheugen: 16 GB RAM
Opslag: Gratis 2x 300GB SAS 10K HDD RAID1
(andere configuraties tegen meerprijs)
Controle paneel: DirectAdmin / Plesk controle paneel (of LAMP)
Configuratie: Deze server is plug-n-play, dus direct klaar voor gebruik na oplevering!
De snelste en modernste virtualisatie met de nieuwste MariaDB/PHP-versies.
Prijs: SLECHTS 17.50 EURO PER MAAND!!      [voor het 1e jaar]
De aanbiedingskorting wordt automatisch verwerkt op de laatste bestelpagina!
Bestellen: Een goede en betrouwbare Intel server met RAID mogelijkheden
Uitsluitend geldig voor nieuwe overeenkomsten! Niet voor omzetting bestaande server overeenkomsten! OP = OP
Server (stunt) aanbiedingen en/of server specials zijn uitsluitend voor nieuwe overeenkomsten, dus niet voor omzetting van/naar bestaande server overeenkomsten. Indien u toch wenst over te stappen, dan zullen er migratie en/of tech kosten in rekening worden gebracht. Mogelijk zal hier dan ook downtime aan gekoppeld zitten. Neem hiervoor contact op met de afdeling sales van Dutchwebhosting of schiet een support ticket in op Helpburo.

DWHS SERVER AANBIEDING #3

Deze mooie server aanbieding wordt standaard opgeleverd met gratis 1x 300GB SAS 10K HDD. Andere opslag mogelijkheden zijn naar wens te configureren voor deze server. Zo kan u ook kiezen uit verschillende (Enterprise) SSD's.
Merk: Dell PowerEdge Server Dutchwebhosting server aanbieding
Processor(s): 1x AMD quad-core 2.50 Ghz.
Geheugen: 8 GB RAM
Opslag: Gratis 1x 300GB SAS 10K HDD
(andere configuraties tegen meerprijs)
Controle paneel: DirectAdmin / Plesk controle paneel (of LAMP)
Configuratie: Deze server is plug-n-play, dus direct klaar voor gebruik na oplevering!
De snelste en modernste virtualisatie met de nieuwste MariaDB/PHP-versies.
Prijs: SLECHTS 13.00 EURO PER MAAND!!      [voor het 1e jaar]
De aanbiedingskorting wordt automatisch verwerkt op de laatste bestelpagina!
Bestellen: Een mooie basic AMD server voor een extreem lage prijs
Uitsluitend geldig voor nieuwe overeenkomsten. Niet voor omzetting bestaande server overeenkomsten! OP = OP
Server (stunt) aanbiedingen en/of server specials zijn uitsluitend voor nieuwe overeenkomsten, dus niet voor omzetting van/naar bestaande server overeenkomsten. Indien u toch wenst over te stappen, dan zullen er migratie en/of tech kosten in rekening worden gebracht. Mogelijk zal hier dan ook downtime aan gekoppeld zitten. Neem hiervoor contact op met de afdeling sales van Dutchwebhosting of schiet een support ticket in op Helpburo.

Algemene informatie m.b.t. diverse aanbieding(en)

Zoals hierboven staat vermeld betreft dit een tijdelijke aanbieding, waarbij geldt zolang de voorraad strekt. Tevens zijn deze aanbiedingen uitsluitend geldig voor nieuwe klanten en/of overeenkomsten. Dus niet voor omzetting bestaande server overeenkomsten. Mocht u nog vragen hebben inzake deze stunt aanbiedingen van Dutchwebhosting, dan kunt u contact opnemen met de afdeling sales.


Plesk dedicated email hosting pakketten BREAKING NEWS!! Nu bij Dutchwebhosting ook volwaardige dedicated email hosting pakketten (op een zeer geavanceerd RAID 50 cloudomgeving). Dit zijn zeer grote email pakketten (tot en met 75 GB aan netto ruimte) die puur en alleen bedoelt zijn voor het verwerken van email en email opslag. Uiteraard heeft u daarnaast wel volledige toegang tot het DNS beheer van uw domeinnaam. Kijk snel voor meer informatie hier!

Hoge betrouwbaarheid en kwaliteits servers

Memtest86+

Dutchwebhosting gelooft niet alleen in kwaliteit, maar beloofd ook kwaliteit. Zo wordt alle hardware die wordt aangeschaft ten eerste individueel uitvoerig getest. Dat wil zeggen dat geheugen (RAM) meerdere uren wordt getest door middel van het programma Memtest86+. Reguliere harddisks / harde schijven alsook SAS schijven en solid state disks (SSD) worden langdurig getest in een recente versie van Parted Magic op mogelijke fouten.

Arctic MX-4

Wat ook fijn is om te weten is dat Dutchwebhosting altijd de koelpasta op heatsinks en CPU's vervangt, dus geen reeds gebruikte of standaard koelpasta maar gewoon superieure kwaliteit in de vorm van Arctic MX-4 met sublieme koelprestaties. Tot slot wordt voor iedere server oplevering verschillende stress testen uitgevoerd op de bestelde server en diens hardware combinatie. Dit alles ten behoeve van de betrouwbaarheid van de servers. Op deze manier kan Dutchwebhosting garant staan voor kwalitatieve en betrouwbare servers.

 

Altijd zeer complete aanbiedingen

Net zoals bij alle door Dutchwebhosting aangeboden dedicated private servers is het volgende van toepassing:

  • Alle servers voorzien van uw eigen nameservers (ns1.uweigennaam.xx & ns2.uweigennaam.xx)
  • Mogelijkheden voor extra applicaties zoals: DirectAdmin, Plesk, Installatron, Backupmaster
  • A-klasse firewalled netwerk (2x Cisco Catalyst 6509 met redundantie) met 10 GB uplinks
  • State-of-the-Art datacenter in Steenbergen met eigen private suite
  • Maximale bandbreedte 1000 Mbit (bursted)
  • Betreft hoogwaardige en betrouwbare A-merk Dell servers
  • U krijgt natuurlijk root access / toegang tot uw server
  • Online support ticketsysteem met kennisbank (FAQ)
  • 24/7 server monitoring en support

 

Plesk of DirectAdmin

Plesk of DirectAdmin

Een veelgestelde vraag die Dutchwebhosting te horen krijgt is welke controle paneel men moet kiezen, namelijk Plesk of DirectAdmin. Als u reeds ervaring heeft met DirectAdmin, dan is het kosten technisch wellicht verstandiger om te kiezen voor DirectAdmin. DirectAdmin is goedkoper, omdat de licentiekosten (en ontwikkelingskosten) vele malen lager liggen dan bij Plesk. Ook werkt DirectAdmin sneller, echter is het vaak wel zoeken naar bepaalde (simpele) functies, hetgéén weer niet het geval is bij Plesk.

Een voordeel van Plesk is dat het al langer bestaat en dat deze steeds verder wordt uitgebreid met nieuwere en betere functies. Dit gebeurt maar mondjesmaat bij DirectAdmin. Ook is Plesk een stuk gebruiksvriendelijker (naar onze mening) dan DirectAdmin. Last, but not least; de gehele interface van het Plesk controle paneel ziet er een stuk moderner en frisser uit.

Beide controle panelen hebben hun eigen voor- en nadelen. DirectAdmin is goedkoop en snel, maar is vaak onduidelijk en de ontwikkeling van (nieuwe) toevoegingen verlopen stroef. Plesk is duurder (vanwege de licentiekosten), maar daarentegen heeft u grafisch gezien een mooie en duidelijke (gebruiktsvriendelijk) interface en wordt volop doorontwikkeld. Ook beschikt Plesk over een aantal moderne opties / features waar DirectAdmin niet over beschikt. Welk controle paneel u ook kiest, de keus is aan u.

 

Demo Plesk controle paneel

Probeer Plesk uit d.m.v. de onderstaande demo.
Link: Plesk
Plesk controle paneel demo
Username: admin
Password: panel
De bovenstaande Plesk demo is een volwaardige demo van Plesk. Dat wil zeggen dat bijna alle opties uitgeprobeerd kunnen worden.

Demo DirectAdmin controle paneel

Probeer DirectAdmin uit d.m.v. de onderstaande demo.
Link: DirectAdmin
DirectAdmin controle paneel demo
Username: demo_admin
Password: demo
De bovenstaande DirectAdmin demo is een volwaardige demo van DirectAdmin. Dat wil zeggen dat bijna alle opties uitgeprobeerd kunnen worden.