Patchman - Uitgefaseerd 2020

Patchman is medio 2017 overgenomen door SiteLock, welke een Amerikaans beveiligingsbedrijf is. Voor deze overname was Patchman een 100% puur en onafankelijk Nederlands bedrijf was. Uiteraard hoeft dit niet per se een negatief iets te zijn, echter leert onze persoonlijke ervaring in de hosting wereld dat dit altijd wel ergens op de weg tot (al dan niet) tot ongewenste veranderingen leidt. Al dan niet direct gerelateerd aan de overname, kwam er een eveneens een einde aan de zeer nette prijsstelling die Patchman ons altijd persoonlijk hanteerde.

Patchman - Voor veiligere websites

Wij hebben vervolgens onze grootste klanten hierover geinformeerd en de mogelijke consequenties van dit alles. Vanzelfsprekend staat een veilig internet met veilige websites voorop, maar in de extreem concurerende wereld van hosting, waren wij van mening dat dergelijke prijzen niet meer waren te verantwoorden. Niet alleen voor ons, maar ook niet voor onze (directe) klanten en resellers. Dit alles heeft ons er toe doen besluiten om Patchman geheel uit te faseren sinds het begin van 2020.

In de tussenliggende periode (en ruim daarvoor eigenlijk al) hebben wij uiteraard niet stil gezeten. Hoewel er diverse alternatieven waren, zijn deze anderzijds weer beperkt, te duur of voldeden eveneens niet aan onze eisen. Na diverse maanden zoeken en testen zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij ImunifyAV+. Dit is een vergelijkbaar product, zoals Patchman ooit bedoelt was.

ImunifyAV+ is beschikbaar voor Plesk, DirectAdmin en plain (LAMP) servers. ImunifyAV+ scant en filtert uw websites op malware en andere ongewenste zaken. Niet alleen Wordpress, Drupal, Joomla en soortgelijke CMS worden gescand (en opgeschoond), maar ook reguliere PHP en ook HTML bestanden worden gescand door ImunifyAV+. Zoals ook bij het (vroegere) Patchman kan de gevaarlijke malware code in uw bestanden / website met één klik opgeschoond worden. Wij denken dan ook dat ImunifyAV+ een waardige en betaalbare vervanger c.q. opvolger is voor Patchman.

Voor meer en uitgebreidere informatie over ImunifyAV+ klik dan hier.

ImunifyAV+ is beschikbaar en te bestellen voor o.a. Plesk, DirectAdmin en LAMP servers.

ÏmunifyAV Plus

 

Voor meer en uitgebreidere informatie over ImunifyAV+ klik dan hier.