Dutchwebhosting

Backupmaster - Online back-up & recovery

Backupmaster

In een wereld van computers, tablets en smartphones, vraag je je niet elke dag af wat er zou gebeuren zonder al deze apparaten. Het is dan ook niet de vraag of je weleens data kwijtraakt – maar de vraag wanneer dit gebeurt. Diefstal of brand zijn al erg vervelende gebeurtenissen, zeker als daar het verlies van data bij komt die je zo zorgvuldig op je computer hebt gezet. En ondanks dat de opslagtechnologiën keer op keer worden verbeterd het is en blijft elektronica. En elektronica kan altijd op een gegeven moment stuk gaan, waardoor u dan ook vaak alles kwijt bent wat u lief is.

Met Backupmaster online back-up & recovery worden uw gegevens opgeslagen (in een snelle cloud omgeving) op onze zeer beveiligde servers op het Nedzone II datacenter te Steenbergen. Iedere dag beheren wij de door u gemaakte back-ups met de groootste zorg en zorgen dat u voor de rest nergens omkijken naar heeft. Niks is fijner, dan om te weten dat uw back-ups altijd beschikbaar zijn en deze veilig zijn opgeslagen.

En in het geval van een crash, blikseminslag, diefstal of gewoonweg per ongeluk iets heeft verwijderd, dan is het goed om te weten dat u weer over uw data kunt beschikken met een paar muisklikken.

 

Wat is een goede en betrouwbare back-up?

Een goede back-up houdt in dat al je gegevens - dagelijks - veilig buiten de deur zijn opgeslagen. Ontoegankelijk voor onbevoegden en uistekende beveiliging en direct beschikbaar wanneer u het nodig heeft. Een dagelijkse controle van de gemaakte back-up is onmisbaar; alleen op die manier bent u ervan verzekerd dat de back-up procedure goed verlopen is. Maar controleren of de data terug te lezen is, is misschien nog wel belangrijker. Als het dan mis gaat, dan moet de data snel in enkele minuten terug te halen zijn zonder ingewikkelde stappen te hoeven volgen of technische kennis hiervan te hebben.

 

De voordelen van Backupmaster

Back-up

Backupmaster online back-up & recovery zorgt ervoor dat alle gegevens dagelijks, snel en encrypted / versleuteld worden opgeslagen in meerdere goed beveiligde datacenters in Nederland. Wij maken geen gebruik van opslaglocaties buiten de Nederlandse grenzen en wetgeving. Elke dag beheren onze specialisten de back-up, zij controleren of deze volledig is, herstellen direct waar nodig en controleren, via een geautomatiseerd proces, dagelijks of de back-up volledig is terug te lezen.

 

Hoe werkt Backupmaster?

Bij afname van een Virtual Private Server (VPS) of een Dedicated Private Server (DPS) installeren wij Backupmaster en stellen deze voor je in. De software begint direct met de initiële back-up. Deze eerste back-up kan, afhankelijk van de grootte en de snelheid van de internet verbinding, langer duren dan normaal. Vanaf dit moment is de data beveiligd en beheren wij dagelijks de back-up. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar en je weet meteen dat al je data in goede en veilige handen is.

 

Wat kost Backupmaster?

Zoals bij alle diensten en producten die Dutchwebhosting aanbiedt wordt er zo ook bij Backupmaster een zeer scherpe en duidelijke prijsstelling gehanteerd.

  • Backupmaster standaard 20 GB kost u maar € 10,- per maand
  • Iedere daaropvolgende GB kost u slechts € 0.50 per GB / maand achteraf

Dus geen verborgen kosten bij Backupmaster. U kan altijd inzien hoeveel u gebruikt of verbruikt.