Instap pakketten

Simpele webhostingpakketten met voldoende ruimte en dataverkeer
De instap pakketten zijn bedoelt voor kleine websites met uitgebreide email functionaliteit.
$39.95/mo Nu bestellen
Let op! De speciale aanbiedingskorting wordt automatisch toegepast op de laatste pagina.
De instap pakketten zijn kleine, maar zeer betaalbare webhosting pakketten waarbij de focus ligt op (zakelijk) email verkeer. Daarnaast ondersteunen deze pakketten een kleine (HTML) website bestaande uit één of meerdere paginas. De instap pakketten ondersteunen geen Wordpress, Joomla, Drupal en dergelijke. Indien u dus gebruik wenst te maken van een CMS, dan zal u een ander pakket moeten bestellen. Standaard zijn de instap pakketten voorzien het gerenommeerde Plesk controle paneel, het zeer gebruiksvriendelijke Roundcube (webmail) en daarnaast kunt u, zonder problemen, onbeperkt aantal emailaccounts aanmaken.
  • Plesk Onyx - Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en super snel
  • Gratis Plesk standaard anti-spam en anti-virus filtering
  • Roundcube en Horde webmail - Wereldwijde toegang tot uw email
Dutchwebhosting Plesk webhosting pakketten

Plesk instap pakketten

De instap pakketten van Dutchwebhosting worden standaard voorzien van het zeer gebruiksvriendelijke Plesk interface. U kan hier gemakkelijk emailaccounts aanmaken en aanpassen en diverse andere instellingen wijzigen. De instap pakketten zijn ideaal voor een kleine website waarbij de prioteit op email communicatie ligt.

De instap pakketten beschikken niet over PHP en MySQL. Hierdoor is het niet mogelijk om een Content Management Systeem (CMS), zoals Wordpress en Joomla te installeren. In dat geval moet u een Plesk webhosting pakket (met alle opties) selecteren of een DirectAdmin Budget webhosting pakket. Met een Plesk instap pakket geniet u gewoon van volledige telefonische ondersteuning c.q. support. Ook kunt u gratis gebruik maken van het online support systeem met kennisbank (FAQ).

 Klanten zien vaak door de bomen het bos niet meer als het op webhostingpakketten aankomt. Het is en blijft lastig voor Dutchwebhosting om dit ook in te schatten voor de klant. Toch probeert Dutchwebhosting hierin een stukje duidelijkheid in te verschaffen. Mocht u, na het lezen van de onderstaande informatie over webhostingpakketten, nog steeds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Dutchwebhosting. Eén van onze vriendelijke medewerkers zal u vervolgens te woord staan en u in deze van advies voorzien.

Wanneer u een simpele (HTML) pagina met email functionaliteit wenst, dan zal het 'Mail/Web Only' of het 'Mail & Present' pakket normaal gesproken al voldoende zijn. U kan op deze webhostingpakketten geen CMS (zoals Wordpress, Joomla en dergelijke draaien), aangezien deze webhostingpakketten niet beschikken over PHP en MySQL. PHP en MySQL zijn nodig om zogenaamde 'Content Management Systemen' (= CMS) te draaien. Het 'Regular Pakket' en hoger is hier dan wel weer geschikt voor, omdat dit pakket wel de beschikking over PHP en MySQL heeft. Tevens kunt u Wordpress, Joomla en dergelijke simpel installaren via 'Installatron' zonder hierbij technische kennis te hebben.

De grootte van het pakket hangt voornamelijk af van het aantal foto's, afbeeldingen en overige media bestanden die u op uw website gaat plaatsen. Maar ook backups, email en dergelijke worden meegeteld in verbruik van uw pakket. Mocht u onverhoopt willen of moeten upgraden naar een groter pakket, dan is dat nooit een probleem. Normaal gesproken, na ontvangst van uw verzoek om te upgraden, is dit binnen enkele minuten al gerealiseerd. Upgraden naar een groter pakket komt altijd zonder extra kosten. U betaald dus alleen de meerprijs van het nieuwe webhosting pakket t.o.v. uw huidige pakket.Bestel vandaag nog uw Plesk instap pakket!

$39.95/mo Nu bestellen