Speciale Hosting pakketten (SVS)

Hosting op maat voor scholen, verenigingen en stichtingen.
Inclusief gratis Websitebuilder, Installatron en Patchman!
$39.95/mo Nu bestellen
Alle SVS webhosting pakketten bieden volledige ondersteuning voor Moodle, Wordpress, Drupal, Joomla en overige applicaties. Ook heeft u bij de SVS webhosting pakketten tevens recht op telefonische ondersteuning. Plesk is uitermate gebruiksvriendelijk en snel in gebruik. Inclusief Plesk 12, anti-virus/spam filtering, Installatron, Roundcube, Patchman en onbeperkt aantal emailaccounts.
  • Plesk 12 - Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en snel. Het meest aanbevolen controle paneel.
  • MySQL 5.x en PHP 5.x. Volledige ondersteuning Wordpress, Joomla, Drupal, Moodle en dergelijke.
  • Complete all inclusive webhosting pakketten speciaal voor scholen, verenigingen en stichtingen.
  • Gratis Websitebuilder - Maak zelf een professionele website zonder technische kennis te hebben.
  • Gratis Installatron - Met een muisklik installeert u Wordpress, Joomla, Moodle en dergelijke.
  • Gratis Patchman - Houdt automatisch altijd uw Joomla en Wordpress websites up-to-date.
  • Roundcube webmail - Altijd (wanneer u wilt) en overal (wereldwijd) toegang tot uw email.
  • Inclusief Plesk anti-spam en anti-virus filtering. Maak een einde aan ongewenste emails.
  • Telefoon support / ondersteuning en toegang tot het online support systeem met kennisbank.
Dutchwebhosting Plesk webhosting pakketten

Speciale hosting pakketten (SVS)

De speciale hosting pakketten (SVS) van Dutchwebhosting zijn speciaal op maat gemaakte webhostingpakketten bedoelt voor scholen, verenigingen en stichtingen. Deze pakketten blinken uit in kwaliteit met als toegevoegde waarde de vele mogelijkheden en bovenal de volledige support ondersteuning zowel telefonisch als via het support ticket systeem met uitgebreide kennisbank (FAQ). De enige verschillen met de pakketten onderling is de beschikbare vrije ruimte. Mocht u in de toekomst willen upgraden, dan is dit snel gerealiseerd (binnen 30 minuten). Uistekende pakketten tegen een scherpe prijs.

Dutchwebhosting garandeert zelfs dat u deze kwaliteit webhosting nergens anders kunt krijgen voor dezelfde prijzen! Hieronder verstaan wij dezelfde specificaties, condities en voorwaarden op een gelijkwaardig high-availabilty server platform. Bij Dutchwebhosting is dat een redundant load-balanced NetApp clustersysteem met apart geïsoleerde Apache, MySQL & mail servers.

 

Gratis Websitebuilder!

U heeft geen technische kennis (HTML, CSS en dergelijke), maar u wilt toch een professioneel uitziende website, zonder hierbij vele honderden Euro's aan uit te geven? Dan is de websitebuilder van Dutchwebhosting de ideale oplossing. U krijgt de websitebuilder gratis bij alle speciale hosting pakketten (SVS). Met onze websitebuilder maakt u in een handomdraai een profesioneel uitziende website, zonder hierbij technische kennis te hebben van randzaken, zoals HTML en CSS.

 

Gratis Installatron!

Installatron gratis

U krijgt op alle speciale hosting pakketten (SVS) gratis Installatron geinstalleerd. Met Installatron installeert u gemakkelijk webapplicaties zoals Wordpress, Moodle, Joomla, Drupal, phpBB en dergelijke, zonder hiervoor technische kennis in huis te hebben. U heeft een enorme keuze in diverse webapplicaties en regelmatig worden nieuwe toegevoegd. Voor alle beschikbare webapplicaties en meer informatie over Installatron klikt u hier.

 

Gratis Patchman!

Dankzij Patchman heeft u meer tijd vrij voor andere zaken. Patchman scant en controleert dagelijks alle websites (Wordpress en Joomla) op onze hosting servers en detecteert lekken en veiligheidsrisico's in geinstalleerde software en controleert tevens op malware. Wanneer er een softwarelek of malware op uw website wordt gevonden, dan krijgt u hiervan direct een bevestiging per email. Wanneer u geen actie onderneemt of kan ondernemen, dan installeert Patchman de update(s) voor u. U kan dit altijd ongedaan maken, wanneer een update niet naar wens uitpakt. Voor meer informatie over Patchman kunt u hier klikken.

 Klanten zien vaak door de bomen het bos niet meer als het op webhostingpakketten aankomt. Het is en blijft lastig voor Dutchwebhosting om dit ook in te schatten voor de klant. Toch probeert Dutchwebhosting hierin een stukje duidelijkheid in te verschaffen. Mocht u, na het lezen van de onderstaande informatie over webhostingpakketten, nog steeds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Dutchwebhosting. Eén van onze vriendelijke medewerkers zal u vervolgens te woord staan en u in deze van advies voorzien.

De speciale hosting pakketten (SVS) van Dutchwebhosting verschillen onderling maar in één ding, namelijk de beschikbare webruimte. De overige specificaties (inclusief gratis Websitebuilder, Installatron en Patchman) zijn bij alle aangeboden pakketten hetzelfde. Dit maakt de keus voor u een stuk gemakkelijker.

De grootte van het pakket hangt voornamelijk af van het aantal foto's, afbeeldingen en overige media bestanden die u op uw website gaat plaatsen. Maar ook backups, email en dergelijke worden meegeteld in verbruik van uw pakket. Mocht u onverhoopt willen of moeten upgraden naar een groter pakket, dan is dat nooit een probleem. Normaal gesproken, na ontvangst van uw verzoek om te upgraden, is dit binnen enkele minuten al gerealiseerd. Upgraden naar een groter pakket komt altijd zonder extra kosten. U betaald dus alleen de meerprijs van het nieuwe webhosting pakket t.o.v. uw huidige pakket.Bestel vandaag nog uw SVS hosting pakket!

$39.95/mo Nu bestellen