Over Dutchwebhosting

Dutchwebhosting Solutions

Dutchwebhosting is een 100% puur Nederlands bedrijf dat al sinds 1999 zeer actief is op de hostingmarkt met een uitstekende staat van dienst. Kortom, een hosting bedrijf pur sang. Al onze server & hosting activiteiten zijn ondergebracht in onze eigen private suite in het datacenter Nedzone II te Steenbergen (NL) op slechts een steenworp afstand van onze kantoren te Roosendaal.

Dutchwebhosting staat voor een hoge service graad van uitstekende kwaliteit dit juist om optimale prestaties te kunnen garanderen voor uw server of website. Wij zullen alle middelen aangrijpen om onze klanten die service en kwaliteit te garanderen en onverwachte onvolkomenheden te voorkomen. Uiteraard is het altijd mogelijk dat iets dergelijks toch zal plaatsvinden, wij zullen er dan alles aan doen om een en ander zo snel mogelijk te verhelpen zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

De voordelen van Dutchwebhosting

Dutchwebhosting biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van webhosting, domeinnaamregistraties en servers
  • 100% Nederlands (gevestigd) bedrijf met A-merk servers in Nederland
  • Hoogwaardig Nederlands datacenter (15 minuten verwijderd van onze kantoren)
  • Uitstekend autonoom en betrouwbaar netwerk met uitstekende uptime
  • Dutchwebhosting heeft de beschikking over een 'caged' private suite
  • Fully qualified RIPE member (RIPE Network Coördination Centre)
  • U doet rechtstreeks zaken met de "bron" geen reseller of derde partij

 

Service verlening

Bij Dutchwebhosting zijn we van mening dat onze klanten service verlening standaard verdienen en dat is ook wat wij bij onze standaard dienstverlening als best-effort zonder extra kosten meegeven, het kan echter zijn dat u voor extra dienstverlening wilt opteren en zelf het gewenste niveau aan service wilt kunnen aangeven. Juist om die reden sluiten we Service Level Agreements (SLA's) met onze klanten af waarin we afspreken welke service de klant kan verwachten.

 

Kwaliteit

Beoordeling Dutchwebhosting op Webhosters Beoordeling Dutchwebhosting op ISP Gids

Bij Dutchwebhosting werken we uitsluitend met A-kwaliteit producten. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat klanten de hoogwaardige kwaliteit & prestaties zullen waarderen en daardoor als van zelfsprekend een grotere mate van tevredenheid zullen ervaren als klant van Dutchwebhosting, net als de bezoekers van hun website(s). Ook doet Dutchwebhosting ook niet aan het zongenaamde 'overselling'. Hetgéén een groot aantal webhosting providers wel doen. Overselling wil zeggen dat een server (te) vol geplaatst wordt met hostingaccounts, waardoor de performance (en dus snelheid) dramatisch achteruit gaat omdat de server niet genoeg resources (systeembronnen) meer vrij heeft.

 

Flexibiliteit

Dutchwebhosting staat voor flexibiliteit waardoor we altijd snel en adequaat op uw (speciale) wensen kunnen inspelen. Dutchwebhosting probeert altijd, in goed overleg, tot een gepaste oplossing te komen of in ieder geval hier naar toe te werken. Tevens is altijd mogelijk om uw pakket te upgraden naar een groter pakket indien dit nodig is. In veel gevallen volstaat een email met uw domeinnaam, naam- en adresgegevens tesamen met het gewenste webhostingpakket om te kunnen upgraden. Bij een upgrade, van een webhostingpakket, betaald u bij Dutchwebhosting nooit geen setupkosten, maar alleen de meerprijs van het grotere pakket.

 

Snelle domeinnaamregistraties

Nieuwe domeinnamen worden doorgaans binnen een uur geregistreerd (op werkdagen). Voor sommige 'exotische' TLDs (extensies) duurt het registratieproces iets langer. Nadat de registratie is voltooid ontvangt u van Dutchwebhosting altijd een bevestiging per email. U kunt altijd een domeinnaam controleren op beschikbaarheid door middel van de domeinnaamcheck op de hoofdpagina van Dutchwebhosting. De domeinnaamcheck van Dutchwebhosting is zeer betrouwbaar en werkt snel. Ook voor het verhuizen van uw domeinnaam bent u bij Dutchwebhosting op het juiste adres. Een .nl-domeinnaam kan zo bijvoorbeeld al binnen een paar uur verhuisd zijn naar ons en hetzelfde geldt voor de meeste overige domeinnamen / TLDs.

 

Virtual & Dedicated Private Servers

Dell PowerEgde servers

Dutchwebhosting is ook één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige kwaliteits servers. Of u nu een Virtual Private Server (VPS) wenst of een Dedicated Private Server (DPS), bij Dutchwebhosting heeft u voldoende keus in deze. Alle servers zijn in verschillende configuraties leverbaar van Intel Xeon quad-cores tot en met hexacores. Daarnaast gebruikt Dutchwebhosting alleen A-merk servers, zoals de zeer betrouwbare PowerEdge lijn van Dell. Alle, door Dutchwebhosting aangeboden, Virtual Private Servers (VPS) en Dedicated Private Servers (DPS) kunnen voorzien worden van het Plesk controle paneel of het DirectAdmin controle paneel. Tevens heeft u, als klant bij Dutchwebhosting, de mogelijkheid om een LAMP VPS of DPS te bestellen. Dat wil zeggen zonder Plesk of DirectAdmin controle paneel en alleen met Linux, Apache, MySQL en PHP (Perl/Python). Op verzoek van de klant kan ook het Interworx CP worden geinstalleerd.

 

Resellers zijn welkom bij Dutchwebhosting

Ook resellers zijn welkom bij Dutchwebhosting! Dutchwebhosting heeft diverse reseller pakketten op haar website vermeld staan. Mede dankzij de afgeschermde nameservers is het onmogelijk voor uw klanten om te zien waar u uw webhosting zaken heeft ondergebracht. Ook heeft u, als reseller klant, bij Dutchwebhosting de keus uit het geavanceerde Plesk controle paneel of het renomeerde DirectAdmin controle paneel. Daarnaast hanteert Dutchwebhosting een zeer scherpe prijsstelling ten behoeve van haar aangeboden reseller pakketten. Ook wordt tegenwoordig Patchman op alle reseller pakketten geinstalleerd. Patchman zorgt ervoor dat de websites (gemaakt in Wordpress, Joomla, Drupal en dergelijke) van uw klanten altijd up-to-date blijven.