DPS - Dedicated Private Servers


Dell EMC servers

Dutchwebhosting maakt voor zijn Dedicated Private Server (DPS) klanten uitsluitend gebruik van zogenaamde high-end A-klasse servers van merken zoals HP & Dell. In ons top segment wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de Dell PowerEdge servers. Dutchwebhosting neemt geen genoegen met eigenbouw of zogenaamde "low-budget" instap servers.

Deze keuze is mede gebaseerd op meer dan 20 jaar betrouwbare en gevestigde ervaring in de hostingwereld! Combineer deze servers met een zeer moderne virtualisatie en je hebt een zeer solide combinatie. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop bij de servers van Dutchwebhosting.

 

Dell Intel server

 

Hoge betrouwbaarheid en kwaliteits servers

Memtest86+

Dutchwebhosting gelooft niet alleen in kwaliteit, maar beloofd ook kwaliteit. Zo wordt alle hardware die wordt aangeschaft ten eerste individueel uitvoerig getest. Dat wil zeggen dat geheugen (RAM) meerdere uren wordt getest door middel van het programma Memtest86+. Reguliere harddisks / harde schijven alsook SAS schijven en solid state disks (SSD) worden langdurig getest in een recente versie van Parted Magic op mogelijke fouten. Ook worden de laatste BIOS updates, CPU microcodes (o.a. tegen Spectre en Meltdown) en firmware voor overige hardware geinstalleerd.

Arctic MX-4 koelpasta

Ook vervangt Dutchwebhosting altijd de (standaard) koelpasta op heatsinks en CPU's, dus geen reeds gebruikte of standaard koelpasta, maar superieure kwaliteit in de vorm van Arctic MX-4 met sublieme koelprestaties.

Ook wordt iedere server die wij opleveren getest via verschillende stress testen. Wij maken hierbij gebruik van programmatuur die door onze eigen technici geschreven zijn. Op deze manier wordt niet alleen alle hardware van een server uitvoerig en lang getest, maar wordt ook gekeken of de server onder extreme omstandigheden (200% CPU belasting met maximaal geheugenverbruik) daadwerkelijk betrouwbaar blijft functioneren. Door al deze (intensieve) werkzaamheden kan Dutchwebhosting garant staan voor kwalitatieve en betrouwbare servers.

 

Gratis bij alle servers

Alle servers worden geleverd met de meest moderne technieken die voor handen is. Zo worden de servers altijd geleverd met 3 dedicated IPv4 adressen en maar liefst 10 dedicated IPv6 adressen, de nieuwste PHP versie(s) en de snelste MariaDB database versie. Daarnaast heeft iedere server ruim 10 TB aan maandelijks dataverkeer en een individuele 1000 Mbit/s netwerk connectie. Ook met de beveiliging van de servers zit het meer dan goed, zo worden de (Plesk en DirectAdmin) servers opgeleverd met zeer geavanceerde firewalls en eigen geschreven programmatuur die ongenode gasten buiten houden en mogelijke DDoS aanvallen doen voorkomen. Alle servers worden daarnaast 24/7/365 gemonitord op eventuele (hardware) storingen en indien nodig wordt falende hardware altijd tijdig vervangen.

 

Actuele server bestand wordt nu real-time opgehaald.