Dedicated Private Servers

Dutchwebhosting maakt uitsluitend gebruik van zogenaamde high-end A-klasse servers van bekende merken waaronder Dell & HP. In ons top segment wordt voornamelijk gemaakt van de extreem betrouwbare Dell PowerEdge servers. Dutchwebhosting neemt geen genoegen met eigenbouw en/of low-budget servers. Deze keuze is gebasseerd op meer dan 22 jaar gevestigde ervaring in de wereld van hosting. Combineer deze high-end servers met de meest moderne virtualisatie en je krijgt hierdoor een zeer snelle en solide server basis. Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij servers van Dutchwebhosting al jaren voorop.

Dell Intel server

Kwaliteits servers met hoge betrouwbaarheid

Memtest86+

Dutchwebhosting gelooft niet alleen in kwaliteit, maar beloofd ook kwaliteit. Zo wordt alle aangeschafte hardware altijd individueel getest. Dat wil zeggen dat geheugen (RAM) meerdere uren wordt getest door middel van het programma Memtest86+. Reguliere harddisks / harde schijven alsook SAS schijven en solid state disks (SSD) worden langdurig getest in een recente versie van Parted Magic op mogelijke fouten. Ook worden de laatste BIOS updates, CPU microcodes (o.a. tegen Spectre en Meltdown) en firmware voor overige hardware geinstalleerd.

Arctic MX-4 koelpasta

Ook vervangt Dutchwebhosting altijd de (standaard) koelpasta op de processors, dus geen reeds gebruikte of standaard koelpasta, maar superieure kwaliteit in de vorm van Arctic MX-4 met sublieme koelprestaties. Iedere server wordt individueel getest onder zeer extreme omstandigheden (300% processor belasting met maximaal geheugenverbruik) en dit meer dan 24 uur lang. Op die manier kunnen wij zeer stabiele servers aanbieden met zeer hoge uptime die voor alle doeleinden ingezit kunnen worden.

 

Bij Dutchwebhosting altijd inclusief bij servers

Alle servers worden geleverd met de meest moderne technieken die u mag verwachten. Zo ontvangt u bij iedere server drie (3) dedicated IPv4- en IPv6-adressen, de nieuwste PHP-versies, de snelste en meest stabiele MySQL of MariaDB database. Bij iedere server krijgt u altijd minimaal 15 TB dataverkeer per maand en beschikt elke server over een eigen dedicated 1 Gbit/s netwerk connectie. Ook qua veiligheid is het perfect geregeld. Zo worden de (Plesk en DirectAdmin) servers opgeleverd met een zeer betrouwbare firewall die ongewenste gasten en bots buiten houden en mogelijke DDoS aanvallen doen voorkomen. Alle servers die wij opleveren worden 24/7 gemonitord binnen ons systeem en wordt instabiele en/of falende hardware altijd tijdig vervangen.

 


Via de onderstaande knoopen gaat u direct naar de gewenste groep dedicated private servers.

AANBIEDINGEN

Goede servers tegen een zeer lage aanbiedingsprijs

 

VOORRAAD

Servers op voorraad met uitéénlopende specificaties

 

NEXT-GEN

De volgende generatie servers met de nieuwste technieken

 

BYO

Stel je eigen server samen met "Build Your Own" servers

 


 

Actuele server bestand wordt nu real-time opgehaald.

Next-Gen servers met betere koeling

Naast de (betere) performance en modernere hardware onderdelen van de "Next-Gen" servers, hebben deze servers ook een veel betere koelingssysteem. Hierdoor blijven alle componenten (CPU, RAM en dergelijke) vele malen koeler en zorgt dit niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor een nog hogere stabiliteit en betrouwbaarheid. Een keerzijde hiervan is wel dat deze "Next-Gen" servers meer ruimte in beslag nemen in een rack (2U in plaats van 1U). Hierdoor kunnen wij minder servers in een cabinet plaatsen op het datacenter en beinvloed dit de prijs van een dergelijke server ook in bepaalde mate.

 

Prijsverschillen soortgelijke servers

Er kunnen meerdere servers op de website staan, waarbij de server specificaties bijna identiek zijn, maar dat de onderlinge prijs (behoorlijk) verschillend kan zijn. Dit heeft met name te maken met het merk van de server (Dell / HP) of dat de ene server een nieuwer model processor heeft (duurder) of sneller geheugen (of meerdere geheugen modules). Ook hebben bepaalde servers een zwaardere voeding nodig, welke weer duurder zijn. Hierdoor kan het lijken dat beide servers identiek zijn, echter in de praktijk zitten er toch verschillen onderling. Dit is met name het geval bij de "Next-Gen" en "Build Your Own (BYO)" servers die wij aanbieden.

Bij heb je bij de "Next-Gen" servers processors die al vele malen moderner en sneller zijn als de vorige generaties en bij de lijn "Build Your Own (BYO)" heb je de allernieuwste Intel processors (Bronze, Silver en Gold). Hiervan is het prijskaartje in verhouding wel weer hoger. Wat u moet kiezen is afhankelijk van diverse factoren en wat men van plan is om met de server te gaan doen.

 

HP Intel server