Plesk Webhosting (met alle opties)

Complete webhosting met PHP 7.x, MySQL, DNSSEC en SSL Certificaat
Perfect geschikt voor iedere website, maar ook Wordpress, Joomla, Drupal en overige CMS!
$39.95/mo Nu bestellen
Let op! De speciale aanbiedingskorting wordt automatisch toegepast op de laatste pagina.
De beste en meest complete webhosting pakketten van Dutchwebhosting. Voldoende ruimte, de nieuwste PHP8 / PHP7 en MySQL/MariaDB en gratis LE SSL Certificaat, DNSSEC en IPv6. Vaak moet je voor deze extra diensten betalen bij andere providers.

 

Alle Plesk webhosting pakketten bieden volledige en perfecte ondersteuning voor Wordpress, Drupal, Joomla en Content Management Systemen. Ook heeft u bij de Plesk webhosting pakketten tevens recht op telefonische ondersteuning.

 

Plesk Obsidian is uitermate gebruiksvriendelijk en super snel in gebruik. Inclusief Plesk Obsidian, anti-virus/spam filtering, Installatron, Roundcube, Horde en onbeperkt aantal emailaccounts.
  • Plesk Onyx - Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en super snel
  • Standaard de nieuwste PHP en MySQL / MariaDB ondersteuning
  • Roundcube en Horde webmail - Wereldwijde toegang tot uw email
  • Gratis Installatron - Installeer een applicatie met 2 muisklikken
  • Gratis Plesk standaard anti-spam en anti-virus filtering
  • Hosting op basis van enterprise cloud SSD omgeving
Dutchwebhosting Plesk webhosting pakketten

Plesk webhosting pakketten

De Plesk webhosting pakketten van Dutchwebhosting blinken uit in kwaliteit met als toegevoegde waarde de vele mogelijkheden en bovenal de volledige support ondersteuning zowel telefonisch als via het support ticket systeem met uitgebreide kennisbank (FAQ).

Voor de webshop eigenaren bieden wij zelf een speciaal webhostingpakket inclusief Geotrust SSL Certficaat en dedicated IP adres. Tevens verzorgd Dutchwebhosting dan de installatie van het Geotrust SSL certificaat geheel gratis voor u!

Dutchwebhosting garandeert zelfs dat u deze kwaliteit webhosting nergens anders kunt krijgen voor dezelfde prijzen! Hieronder verstaan wij dezelfde specificaties, condities en voorwaarden op een gelijkwaardig high-availabilty server platform. Bij Dutchwebhosting is dat een redundant load-balanced NetApp clustersysteem met apart geïsoleerde Apache, MySQL & mail servers.

 

Installatron gratis!

Installatron gratis

U krijgt op alle Plesk webhosting pakketten gratis Installatron geinstalleerd. Met Installatron installeert u gemakkelijk webapplicaties zoals Wordpress, Moodle, Joomla, Drupal, phpBB en dergelijke, zonder hiervoor technische kennis in huis te hebben. U heeft een enorme keuze in diverse webapplicaties en regelmatig worden nieuwe toegevoegd. Voor alle beschikbare webapplicaties en meer gedetailleerde informatie over Installatron klikt u hier.

 

Inclusief Patchman

Op alle nieuwe servers van Dutchwebhosting staat vandaag de dag Patchman geinstalleerd. Patchman scant en controleert dagelijks alle websites op onze hosting servers en detecteert lekken en veiligheidsrisico's in geinstalleerde software en controleert tevens op malware. Wanneer er een softwarelek of malware op uw website wordt gevonden, dan krijgt u hiervan direct een bevestiging per email. Wanneer u geen actie onderneemt of kan ondernemen, dan installeert Patchman de update(s) voor u. U kan dit altijd ongedaan maken, wanneer een update niet naar wens uitpakt. Voor meer informatie over Patchman kunt u hier klikken.

 Klanten zien vaak door de bomen het bos niet meer als het op webhostingpakketten aankomt. Het is en blijft lastig voor Dutchwebhosting om dit ook in te schatten voor de klant. Toch probeert Dutchwebhosting hierin een stukje duidelijkheid in te verschaffen. Mocht u, na het lezen van de onderstaande informatie over webhostingpakketten, nog steeds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Dutchwebhosting. Eén van onze vriendelijke medewerkers zal u vervolgens te woord staan en u in deze van advies voorzien.

Wanneer u een simpele (HTML) pagina met email functionaliteit wenst, dan zal het 'Mail/Web Only' of het 'Mail & Present' pakket normaal gesproken al voldoende zijn. U kan op deze webhostingpakketten geen CMS (zoals Wordpress, Joomla en dergelijke draaien), aangezien deze webhostingpakketten niet beschikken over PHP en MySQL. PHP en MySQL zijn nodig om zogenaamde 'Content Management Systemen' (= CMS) te draaien. Het 'Regular Pakket' en hoger is hier dan wel weer geschikt voor, omdat dit pakket wel de beschikking over PHP en MySQL heeft. Tevens kunt u Wordpress, Joomla en dergelijke simpel installaren via 'Installatron' zonder hierbij technische kennis te hebben.

De grootte van het pakket hangt voornamelijk af van het aantal foto's, afbeeldingen en overige media bestanden die u op uw website gaat plaatsen. Maar ook backups, email en dergelijke worden meegeteld in verbruik van uw pakket. Mocht u onverhoopt willen of moeten upgraden naar een groter pakket, dan is dat nooit een probleem. Normaal gesproken, na ontvangst van uw verzoek om te upgraden, is dit binnen enkele minuten al gerealiseerd. Upgraden naar een groter pakket komt altijd zonder extra kosten. U betaald dus alleen de meerprijs van het nieuwe webhosting pakket t.o.v. uw huidige pakket.Bestel vandaag nog uw Plesk hosting pakket!

$39.95/mo Nu bestellen