Dutchwebhosting

Reseller pakketten

Dutchwebhosting biedt diverse complete en uitstekend geprijste reseller programmas aan. Bij Dutchwebhosting kunt u zelf uw reseller pakket samenstellen en afstemmen op hetgéén dat u daadwerkelijk nodig heeft. Tevens zijn alle reseller pakketten van Dutchwebhosting ruimschoots voorzien van schijfruimte en datatraffic. Hierdoor sluit alles perfect aan op uw hosting business en de hoeveelheid accounts die u gaat hosten of overzetten naar deze hostingvorm.

Dell PowerEgde servers

De reseller pakketten van Dutchwebhosting behoren tot de meest complete en geavanceerde reseller pakketten op de hostingmarkt. Het aanmaken van één of meerdere hostingaccounts gaat zeer snel en kinderlijk éénvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke controle paneel van uw keuze. Bij Dutchwebhosting heeft u de vrije keuze in welk controle u wenst te gaan gebruiken bij uw reseller pakket, namelijk: DirectAdmin, Plesk of het InterWorx controle paneel. Welk controle paneel u ook kiest, u maakt binnen enkele minuten een volledig hostingaccount aan. Ook voor uw klanten is hetzelfde, door u gekozen, controle paneel beschikbaar. Hier kunnen uw klanten zelf ook diverse instellingen aanpassen (waaronder bijvoorbeeld het aanmaken van emailaccounts en MySQL databases).

Patchman

Alle reseller pakketten worden sinds korte tijd standaard aangeboden met Patchman. Patchman scant de websites van uw klanten op oude versies en lekker in programma's en plugins (waaronder Wordpress, Joomla en dergelijke). De eerste keer krijgt een klant een melding per email hiervan en, indien er geen actie wordt ondernomen, update Patchman automatisch het desbetreffende programma of plugin. Na afloop van de update of uitgevoerde handeling krijgt u hiervan een melding. U kan de uitgevoerde handeling altijd ongedaan maken via het controle paneel. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw website up-to-date blijft en daarmee hackers een halt toe roept. Meer informatie over Patchman vindt u hier.

 

De voordelen van Dutchwebhosting cloud reseller pakketten

Dutchwebhosting maakt uitsluitend gebruik van zogenaamde high-end A-klasse servers van merken zoals HP & Dell. In ons top segment wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de Dell PowerEdge servers, zoals; Dell PowerEdge R900, Dell PowerEdge R710, Dell PowerEdge 1950 en Dell PowerEdge 2950. Dutchwebhosting neemt geen genoegen met eigenbouw of zogenaamde "low-budget" instap servers. Onder "low-budget" servers vallen onder andere; SuperMicro, Chenbro, Lenovo, Tyan en dergelijke.

 • Bij Dutchwebhosting heeft u geen last van volgepropte (= overselling) servers waardoor de performance terugloopt. Veelal wordt dit gedaan om een scherpe prijs weg te zetten!
 • Afgeschermde nameservers. Dat wil zeggen dat de gebruikte nameservers anoniem zijn en dus niet terug te traceren valt naar Dutchwebhosting. Hierdoor weten uw klanten niet waar u uw hosting heeft ondergebracht. Uw reseller activiteiten zijn dus volledig afgeschermd.
 • Alle servers van Dutchwebhosting staan gestationeerd in onze eigen private suite waar niemand anders toegang tot heeft. Dit in één van Europa's meest geavanceerde datacenters namelijk; Nedzone II te Steenbergen. Het datacenter is slechts op 15 minuten verwijderd van onze kantoren te Roosendaal waardoor bereikbaarheid optimaal is. Het Nedzone II datacenter is van sublieme kwaliteit en dit alles in combinatie met één van de meest betrouwbare en snelle netwerken van dit moment maakt de keuze wel heel gemakkelijk.
 • Hosting op zeer betrouwbare / stabiele en uitermate veilige Linux CentOS / Cloud Linux servers.
 • Alle reseller pakketten van Dutchwebhosting zijn standaard voorzien van het zeer betrouwbare Clam Anti-Virus en het gerenomeerde SpamAssassin.
 • A-klasse firewalled netwerk (2x Cisco Catalyst 6509 met redundantie) met 10 GB uplinks (d.m.v. WS-X6704-10GE-3BXL).
 • Alle reseller pakketten van Dutchwebhosting zijn standaard voorzien van Patchman.
 • Keuze uit standaard (op basis van HDD's) of high performance (op basis van Enterprise SSD's) server.
 • U kunt zelf kiezen welk controle paneel u wenst: DirectAdmin of Plesk.
 • Standaard voorzien van 'Installatron' applicatie installatie tool.
 • Telefonische ondersteuning / support (gewoon zoals het hoort en niet via dure 0900-nummers).
 • Toegang tot het online support systeem (24/7) met uitgebreide kennisbank (FAQ).
 • 24/7 support en monitoring van servers

 

Hoge betrouwbaarheid en kwaliteits servers

Memtest86+

Dutchwebhosting gelooft niet alleen in kwaliteit, maar beloofd ook kwaliteit. Zo wordt alle hardware die wordt aangeschaft ten eerste individueel uitvoerig getest. Dat wil zeggen dat geheugen (RAM) meerdere uren wordt getest door middel van het programma Memtest86+. Reguliere harddisks / harde schijven alsook SAS schijven en solid state disks (SSD) worden langdurig getest in een recente versie van Parted Magic op mogelijke fouten.

Arctic MX-4

Wat ook fijn is om te weten is dat Dutchwebhosting altijd de koelpasta op heatsinks en CPU's vervangt, dus geen reeds gebruikte of standaard koelpasta maar gewoon superieure kwaliteit in de vorm van Arctic MX-4 met sublieme koelprestaties. Tot slot wordt voor iedere server oplevering verschillende stress testen uitgevoerd op de bestelde server en diens hardware combinatie. Dit alles ten behoeve van de betrouwbaarheid van de servers. Op deze manier kan Dutchwebhosting garant staan voor kwalitatieve en betrouwbare servers.

 

Plesk of DirectAdmin

Plesk of DirectAdmin

Een veelgestelde vraag die Dutchwebhosting te horen krijgt is welke controle paneel men moet kiezen, namelijk Plesk of DirectAdmin. Als u reeds ervaring heeft met DirectAdmin, dan is het kosten technisch wellicht verstandiger om te kiezen voor DirectAdmin. DirectAdmin is goedkoper, omdat de licentiekosten (en ontwikkelingskosten) vele malen lager liggen dan bij Plesk. Ook werkt DirectAdmin sneller, echter is het vaak wel zoeken naar bepaalde (simpele) functies, hetgéén weer niet het geval is bij Plesk.

Een voordeel van Plesk is dat het al langer bestaat en dat deze steeds verder wordt uitgebreid met nieuwere en betere functies. Dit gebeurt maar mondjesmaat bij DirectAdmin. Ook is Plesk een stuk gebruiksvriendelijker (naar onze mening) dan DirectAdmin. Last, but not least; de gehele interface van het Plesk controle paneel ziet er een stuk moderner en frisser uit.

Beide controle panelen hebben hun eigen voor- en nadelen. DirectAdmin is goedkoop en snel, maar is vaak onduidelijk en de ontwikkeling van (nieuwe) toevoegingen verlopen stroef. Plesk is duurder (vanwege de licentiekosten), maar daarentegen heeft u grafisch gezien een mooie en duidelijke (gebruiktsvriendelijk) interface en wordt volop doorontwikkeld. Ook beschikt Plesk over een aantal moderne opties / features waar DirectAdmin niet over beschikt. Welk controle paneel u ook kiest, de keus is aan u.

 

Demo Plesk Onyx controle paneel

Probeer Plesk Onyx uit d.m.v. de onderstaande demo.
Link: Plesk Onyx
Plesk controle paneel demo
Username: admin
Password: panel
De bovenstaande demo is een volwaardige versie van Plesk Onyx. Dat wil zeggen dat bijna alle opties uitgeprobeerd kunnen worden. Deze demo wordt niet bij ons gehost!

Demo DirectAdmin controle paneel

Probeer DirectAdmin uit d.m.v. de onderstaande demo.
Link: DirectAdmin
DirectAdmin controle paneel demo
Username: demo_admin
Password: demo
De bovenstaande demo is een volwaardige demo van DirectAdmin. Dat wil zeggen dat bijna alle opties uitgeprobeerd kunnen worden. Deze demo wordt niet bij ons gehost!