DNS beheer, forward of redirect

U heeft de onderstaande mogelijkheden wanneer u minimale zaken wenst aan te passen inzake uw domeinnaam en dus geen webhosting nodig heeft (bijvoorbeeld de DNS van uw domeinnaam beheren). Indien meer functionaliteit nodig heeft, dan dient u te kijken naar een webhosting pakket.

DA-Static DNS

Met dit zeer goedkope pakket heeft u de volledige controle over de DNS-records van uw domeinnaam, zonder tussenkomst van ons. U kan dus diverse records toevoegen (A, AAAA, CNAME, TXT, MX en overige DNS records). Daarnaast kan u ook nog twee (2) kleine emailaccounts aanmaken en gebruiken of email laten doorsturen.

Domeinnaam forwarden

Bij het forwarden van een domeinnaam komt het eindadres in de browserbalk te staan. Dus de domeinnaam die u hier opgeeft wordt dan dus "hard" doorgestuurd naar een andere domeinnaam. Bij een forward is géén email forwarding mogelijk.

Domeinnaam redirecten

Bij een redirect blijft de domeinnaam die u opgeeft in de adresbalk staan (via URL cloaking). Met andere woorden; de content van de andere website wordt dan weergegeven op de (nieuwe) domeinnaam. Ook kan u één emailadres (van de domeinnaam) laten doorsturen naar een ander emailadres van u.