SSL certificaten

SSL certificaten

Een goed en betrouwbaar SSL certificaat is vandaag de dag van cruciaal belang voor websites, email verkeer en servers. Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de server/website en eindgebruiker, oftewel de bezoeker. Ook geeft een SSL certificaat vertrouwen. Bezoekers weten dan dat er veilig met hun (persoons) gegevens om wordt gedaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren' en dat cruciale informatie alleen bij de website komt die u daadwerkelijk bezoekt.

Al vanaf de eerste dag biedt Dutchwebhosting professionele en veilige SSL certificaten aan voor allerlei diensten en producten. En dit alles tegen een zeer betaalbare prijs. Of u nu simpele website, webshop of een complete server wenst te beveiligen met een SSL certificaat, dit kan allemaal snel en probleemloos bij Dutchwebhosting. Alle professionele SSL certificaten van Dutchwebhosting zijn betrouwbaar, veilig en ook nog eens zeer betaalbaar! En daarnaast heeft u ook uiteraard ondersteuning hierbij.

 

Een website zonder een SSL certificaat kost u gewoon bezoekers en kan uw ranking in zoekmachines doen verlagen. Dus een goed en veilig SSL certificaat is dus altijd noodzakelijk. Uiteraard kan u kiezen voor een gratis Let's Encrypt SSL certificaat, deze gratis oplossing is beschikbaar bij ieder webhosting pakket die Dutchwebhosting aanbiedt.

Helaas zijn er wel steeds vaker problemen met de gratis Let's Encrypt SSL certificaten. Zo gebeurd het met enige regelmaat dat een Let's Encrypt SSL certificaat niet correct automatisch vernieuwd (zonder melding hiervan). Als een gevolg hiervan kan uw website enkele dagen onbereikbaar zijn voor uw bezoekers. Ook kan dit uw ranking in de zoekmachines doen verlagen. Dit zijn zaken die niet wenselijk zijn, maar het gebeurd wel steeds vaker. Vanwege deze problemen en het feit dat het steeds vaker voorkomt, bieden wij dan ook geen support op de Let's Encrypt SSL certificaten. Indien u ondersteuning wenst, dan zal u gebruik moeten maken van hun forum hier.

Naast de bovengenoemde problemen met Let's Encrypt SSL certificaten worden deze gratis certificaten steeds vaker misbruikt door frauduleuze webshops / websites. Men kan binnen een paar seconden een Let's Encrypt SSL certificaat installeren op een dergelijke webshop / website en vervolgens de indruk wekken dat deze wel betrouwbaar is; wat uiteraard dan niet het geval is. Dagelijks worden er in het nieuws steeds meer meldingen gemaakt over dit soort frauduleuze webshops en websites. Zeker rond de feestdagen.

Bij Dutchwebhosting heeft u een echt betrouwbaar en veilig SSL certificaat voor nog geen 15.00 Euro per jaar en dan heeft u ook nog eens ondersteuning. Waarom zou u dan nog kiezen voor een problematisch Let's Encrypt SSL certificaat? Voor uitgebreidere informatie over professionele SSL en gratis Let's Encrypt SSL certificaten klikt u op deze link.

Regular Basic SSL certificaten
Regular Basic SSL certificaat
Het 'Regular Basic SSL'-certificaat is een AES 256-bits versleuteld SSL certificaat en is eveneens het meest voordelige SSL certificaat dat u bij ons kunt bestellen. Dit SSL certificaat is geschikt voor het beveiligen van websites, server hostnames en mailserers. Wanneer er geen bijzondere eisen zijn voor een SSL certificaat, dan is het 'Regular Basic SSL'-certificaat voldoende.
Regular Basic (1 jaar)
Voor slechts  €14,95 EUR

Regular Basic (2 jaar)
Voor slechts  €27,90 EUR

Regular Basic (3 jaar)
Voor slechts  €38,85 EUR

De 'Regular Basic SSL'-certificaten worden standaard uitgegeven met en zonder 'www' voorvoegsel. Zorgen voor een beveiligde verbinding tussen website/server en eindgebruiker. Deze SSL certificaten helpen uw website beter te scoren bij Google. Ook geschikt voor het beveiligen van hostname en/of maildienst van een server. ECC ondersteuning. Garantie 10.000 Euro. Snelle uitgifte (~5 minuten).
Sinds 1 september 2020 is het niet meer mogelijk om SSL certificaten (direct) voor meerdere jaren te bestellen. Om problemen met uw website of server te voorkomen, bieden wij deze in abonnementsvorm aan. Zodra het SSL certificaat bijna verloopt, dan wordt deze door ons team vernieuwd voor één jaar. Op die manier heeft u altijd een beveiligde website en/of server en heeft u hier dus geen omkijken meer naar.
Multidomein Certum SSL certificaten
Multidomein Certum SSL certificaat
Het Multidomein Certum SSL certificaat biedt uitstekende bescherming voor uw website, webwinkel, mailservers en dergelijke. Met dit SSL certificaat kan u maximaal 10 domeinnamen beveiligen. Dit bespaart u uiteindelijk veel kosten en tijd, wanneer u deze los zou moeten aanschaffen. Een subdomein in deze geldt dan ook als volwaardig domein. U kan dus diverse domeinnamen beveiligen.
Multidomein Certum (1 jaar)
Voor slechts  €44,00 EUR

Met een 'Multidomein Certum SSL'-certificaat kan u in één keer meerdere domeinnamen beveiligen. Met dit specifieke SSL certificaat kan u tot maximaal 10 domeinnamen per SSL certificaat beveiligen. Dit is niet alleen goedkoper dan losse SSL certificaten te bestellen, maar het scheelt u ook kostbare tijd. U krijgt dan één SSL certificaat die u vervolgens kan gebruiken op alle opgegeven domeinnamen (maximaal 10).
Business Basic SSL certificaten
Business Basic SSL certificaat
Het 'Business Basic SSL certificaat' is een op organisatie en/of bedrijfs gevalideerd SSL certificaat. Hierdoor wordt in het certificaat de naam van de desbetreffende organisatie c.q. bedrijf weergegeven. Dit SSL certificaat is tevens geschikt voor mobiele apparatuur (voor o.a. Outlook Mobile Access en verschillende Microsoft Exchange versies). Dit SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie.
Business Basic (1 jaar)
Voor slechts  €144,00 EUR

De 'Business Basic SSL'-certificaten worden standaard uitgegeven met en zonder 'www' voorvoegsel. Zorgen voor hogere beveiligde verbinding tussen website/server en eindgebruiker. Verificatiemethode via bedrijfsvalidatie (1 á 2 werkdagen). Hoogste waardering inzake een SSL certificaat en geeft de vertrouwde groene balk aan in de webbrowser. ECC ondersteuning. Hoge garantie van 1.500.000 Euro.
Regular Basic Wildcard SSL certificaten
Regular Basic Wildcard SSL certificaat
Het 'Regular Basic Wildcard SSL certificaat' is een AES 256-bits encrypted SSL certificaat en is gelijk aan het Regular Basic certificaat, echter nu als wildcard. Hiermee kunt u dus ook alle subdomeinen van uw domeinnaam beveiligen. Het Regular Basic Wildcard SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie.
Regular Basic Wildcard (1 jaar)
Voor slechts  €69,95 EUR

Met een 'Regular Basic SSL'-certificaat beveiligd u in één keer alle subdomeinnen van een domeinnaam. Een subdomein is alles wat voor de domeinnaam staat, dus wat u ook aanmaakt als subdomein, deze is dan meteen beveiligd via dit SSL certificaat. Enkele voorbeelden van subdomeinen zijn onder andere developer.domeinnaam.nl, staging.domeinnaam.nl, nas.domeinnaam.nl en wordpress.domeinnaam.nl.
Twijfelt u over welk SSL certificaat u nodig heeft? Of heeft u specifiek advies nodig inzake de beveiliging van uw website en/of server? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag inzake wat u daadwerkelijk nodig heeft.