SSL certificaten

GeoTrust SSL certificaten
Een SSL certificaat is erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Het geeft vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

Ook het belang van een gerenommeerd merk, dat bekend staat om een gedegen validatie en door grote bedrijven wordt gebruikt, mag niet worden onderschat. Door een bekende naam zullen bezoekers de site sneller vertrouwen. Alle Dutchwebhosting SSL certificaten (uitgegeven door onder andere GeoTrust, GlobalSign en dergelijke) zijn eigen branded SSL certificaten tegen de laagst mogelijke prijs zonder in te boeten op de kwaliteit en de garanties op de veiligheid van het SSL certificaat.

 

SSL certificaat in abonnementsvorm (nieuw)
Sinds 30 augustus is het (wereldwijd) niet meer mogelijk om SSL certificaten in één keer af te nemen voor langer als 1 jaar. Om toch tegemoet te komen aan klanten die SSL certificaten voor een langere periode wensen, bieden wij vanaf nu deze in abonnementsvorm aan. U kan hierdoor kiezen voor periodes van 2 tot en met 6 jaar (voorheen helemaal niet mogelijk). En hoe langer het abonnement loopt, hoe goedkoper het SSL certificaat wordt! Momenteel alleen mogelijk bij Regular Basic SSL certificaten.

 
Regular Basic SSL certificaten
Regular Basic SSL certificaat
Het 'Regular Basic SSL certificaat' is een 128 / 256 bit encrypted SSL certificaat en is daarmee ons voordeligste SSL certificaat. Dit SSL certificaat is uitermate geschikt om websites, intra- en extranetten te beveiligen. Dit SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie. Bij geen bijzondere eisen is dit dus een uitstekend SSL certificaat.
Regular Basic (1 jaar)
Voor slechts   
€14,95 EUR
Regular Basic (2 jaar abo)
Voor slechts   
€27,90 EUR
Regular Basic (3 jaar abo)
Voor slechts   
€38,85 EUR
Regular Basic (4 jaar abo)
Voor slechts   
€47,80 EUR
Regular Basic (5 jaar abo)
Voor slechts   
€54,75 EUR
Regular Basic (6 jaar abo)
Voor slechts   
€59,70 EUR
Multidomein Certum SSL certificaten
Multidomein Certum SSL certificaat
Het Multidomein Certum SSL certificaat biedt uitstekende bescherming voor uw website, webwinkel, mailservers en dergelijke. Met dit SSL certificaat kan u maximaal 10 (sub)domeinen beveiligen. Dit bespaart u uiteindelijk veel kosten en tijd, wanneer u deze los zou moeten aanschaffen. Een subdomein in deze geldt dan ook als volwaardig domein. U kan dus diverse (sub)domeinen beveiligen.
Multidomein Certum (1 jaar)
Voor slechts   
€44,00 EUR
Regular Pro SSL certificaten
Regular Pro SSL certificaat
Het 'Regular Pro SSL certificaat' is eveneens een 128 / 256 bit encrypted SSL certificaat. Echter is dit SSL certificaat speciaal ontworpen om toonaangevende websites te beveiligen en is tevens geschikt voor mobiele apparatuur zoals; Outlook Mobile Access en verschillende Microsoft Exchange versies. Dit SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie.
Regular Pro (1 jaar)
Voor slechts   
€119,00 EUR
Business Basic SSL certificaten
Business Basic SSL certificaat
Het 'Business Basic SSL certificaat' is een op organisatie gevalideerd SSL certificaat. Hierdoor wordt in het certificaat de naam van de desbetreffende organisatie c.q. bedrijf weergegeven. Dit SSL certificaat is tevens geschikt voor mobiele apparatuur (voor o.a. Outlook Mobile Access en verschillende Microsoft Exchange versies). Dit SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie.
Business Basic (1 jaar)
Voor slechts   
€144,00 EUR
Business Pro SSL certificaten
Business Pro SSL certificaat
Het belangrijktste eigenschap van het 'Business Pro SSL certificaat' is dat uw bedrijfsnaam in de adresbalk van een webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en dergelijke) wordt weergegeven tesamen met een groene kleur (groen betekend betrouwbaar). Dit houdt in dat de identiteit van de eigenaar van de website welke in het SSL certificaat vermeld staat, is gevalideerd door middel van de zeer strenge 'Extended Validation' richtlijnen. De adresbalk van bijvoorbeeld Internet Explorer laat bij een geldig 'Extended Validation SSL certificaat' tevens de naam van de gevalideerde partij in beeld zien, evenals de 'Certificerings Autoriteit' (CA) welke de validatie heeft verstrekt. Bezoekers zullen door deze duidelijke indentificatie sneller geneigd zijn om de site als vertrouwd en veilig te bestempelen. Dit SSL certificaat is ook geschikt voor mobiele apparatuur (voor o.a. Outlook Mobile Access en verschillende Microsoft Exchange versies). Tevens beschikt dit SSL certificaat over een vervangingsgarantie.
Business Pro met EV (1 jaar)
Voor slechts   
€139,00 EUR
Regular Basic Wildcard SSL certificaten
Regular Basic Wildcard SSL certificaat
Het 'Regular Basic Wildcard SSL certificaat' is een 128 / 256 bit encrypted SSL certificaat en is gelijk aan het Regular Basic certificaat, echter nu als wildcard. Hiermee kunt u dus ook alle subdomeinen van uw domeinnaam beveiligen. Het Regular Basic Wildcard SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie.
Regular Basic Wildcard (1 jaar)
Voor slechts   
€69,95 EUR
Regular Pro Wildcard SSL certificaten
Regular Pro Wildcard SSL certificaat
Het 'Regular Pro Wildcard SSL certificaat' is eveneens een 128 / 256 bit encrypted SSL certificaat en verder hetzelfde als het 'Regular Basic Wildcard SSL certificaat' (zie hierboven), maar met dan met mobiele ondersteuning (voor o.a. Outlook Mobile Access en verschillende Microsoft Exchange versies). Dit SSL certificaat heeft een vervangingsgarantie.
Regular Pro Wildcard (1 jaar)
Voor slechts   
€850,00 EUR
De prijs voor de gekozen abonnementsvorm inzake de Regular Basic SSL certificaten wordt in één keer gefactureerd, dit al dan niet tesamen met de éénmalige installatie kosten (wanneer hiervoor gekozen is). Wanneer u uw domeinnaam verhuist en/of de hosting bij ons opzegt, dan komt het bijbehorende Regular Basic SSL certificaat abonnement ook per direct te vervallen. Hierop zal dan geen restitutie op plaats vinden.